Jurken & rokken

Met de MS Mode damesrokken kom je altijd goed voor de dag. Draag de rokken als onderdeel van je zakelijke outfit of juist als basis van een feestelijke look. Natuurlijk heeft MS Mode ook damesrokken voor een dagje uit of een middagje winkelen met de meiden. De damesrokken volgen je rondingen en zitten heel comfortabel.

Andere klanten kochten of bekeken

MS Mode damesrokken

Wanneer je vrouwelijke rondingen of een maatje meer hebt, dan is niet ieder rokje geschikt voor jou. Je wil er immers wel vrouwelijk en mooi uit zien in een rokje. Daarom kies je voor MS Mode damesrokken. Deze rokken zitten lekker comfortabel en je ziet er top uit als je ze draagt.

Bijzondere rokjes

Het leuke aan de collectie MS Mode damesrokken is dat iedere rok een eigen uitstraling heeft. Dat wil zeggen dat ieder model steeds weer anders is. Zelfs de diverse A-lijn rokken en kokerrokken zijn niet hetzelfde. De een is van denim, de ander van lak en de derde is van een mooie, soepele, meerekkende stof. De basiskleur zwart zien we veel terug in de collectie, maar altijd opgesierd met bijzondere details en patronen. De damesrokken van MS Mode zijn verkrijgbaar in de maten 40 (L) tot en met 52 (6XL).

Casual, chic en zakelijk

MS Mode damesrokken passen bij iedere gelegenheid. De denim rokken, bijvoorbeeld, zijn heel geschikt om in je vrije tijd of naar college te dragen. Maar je geeft er zo een feestelijke draai aan met een mooie blouse of een van de MS Mode damestops en een jasje. Dat geldt ook voor de andere rokken. Je kan ze, door ze te combineren met verschillende tops en schoenen, omtoveren tot een zakelijke of heel chique outfit. Net waar jij zin in hebt.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.