Jurken & rokken

Ben je op zoek naar een van die leuke dames spijkerjasjes, maar heb je geen maatje 34 meer? Kijk dan eens bij de MS Mode spijkerjasjes. MS Mode spijkerjasjes zijn verkrijgbaar in de maten 40 tot en met 54, dus jouw maat zit er ook bij. Sportief, casual, leuk, makkelijk en lekker praktisch!

Andere klanten kochten of bekeken

MS Mode Dames spijkerjasjes

Heb je een maatje meer en word je er soms wanhopig van dat alle winkels vol hangen met kleding voor maatjes 34 en 36? Bij wehkamp online koop je MS Mode spijkerjasjes die speciaal ontworpen zijn voor de vollere vrouw. De spijkerjasjes van MS Mode laten je figuur zo mooi en elegant mogelijk uitkomen door je sterke punten te benadrukken. Zo'n leuk spijkerjasje kan je overal bij dragen en is gemaakt van sterke, bijna onverslijtbare spijkerstof die makkelijk te wassen is, zelfs op hoge temperaturen!

MS Mode Dames spijkerjasjes voor een mooi figuur

In de MS Mode spijkerjasjes zit elastaan verwerkt. Dit zorgt voor een goede pasvorm van de spijkerjacks. Er zijn leuke modellen met dubbel doorgestikte verticale naden die afkleden en bovendien je taille extra accentueren. Koop een diepblauw MS Mode spijkerjasje of kies een oversized vintage model van verwassen spijkerstof. De lengte van de jasjes varieert. Laat een jasje in geen geval precies op je taille vallen want daardoor valt je taille optisch weg terwijl je buik juist benadrukt wordt.

Variëren met MS Mode

Zoek bij de MS Mode jeans een broek uit die bij je MS Mode spijkerjasje past. De jeans zijn te krijgen tot en met maat 54, dus je kan een leuk ensemble creëren. Past een artikel toch niet? Je kan bij wehkamp altijd alles zonder problemen retourneren.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.