Merken

mp Denmark

Het Deense beenmodemerk Mp Denmark werkt al 75 jaar aan hun simpele missie: gelukkige voeten voor kinderen en hun moeders. In onze collectie Mp Denmark damesbeenmode vind je sokken, maillots en panty& ...

20 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Mp Denmark

Je kent het wel. Op maandagochtend kieper je uit frustratie de wasmand om om de bijpassende sok te vinden. Ondertussen kom je nog zeker vier eenzame sokken tegen. En je was al laat! Aangezien je toch laarzen aantrekt, ga je maar gewoon met twee verschillende sokken van huis. Niemand die het ziet. Met de sokken van Mp Denmark vind je het wel belangrijk om twee dezelfde sokken aan te trekken, want deze sokken verdienen het om gezien te worden.

Meer dan sokken

Sokken zijn enorm ondergewaardeerd, want je ziet ze immers toch niet. Het merk Mp Denmark maakt sokken weer belangrijk. De uitstekende pasvorm van de sokken gecombineerd met de leuke en frisse patronen en dessins maken jouw voetjes gelukkig. Mp Denmark maakt niet alleen sokken, maar ook panty's en maillots. Lekker warm in de winter en leuk onder een rok of jurkje. De beenmode is gemaakt van synthetische mix voor een uitstekende stretch.

Maten en meer

De beenmode van Mp Denmark is verkrijgbaar in twee verschillende maten: 37-39 en 40-42. In onze collectie Mp Denmark kinderaccessoires vind je sokken en maten die ook door meiden gedragen kunnen worden. Welk meisje droomt nu niet van een kast vol glittersokken?

Mp Denmark bestellen bij wehkamp

Bestel je nieuwe exclusieve sokken vandaag nog voor 23:59 uur en ontvang ze de volgende werkdag al in huis. Zijn ze toch niet helemaal naar je zin? Je kan ze gratis terugsturen.