Merken

mp Denmark

Het Deense beenmodemerk Mp Denmark werkt al 75 jaar aan hun simpele missie: gelukkige voeten voor kinderen en hun moeders. In onze collectie Mp Denmark damesbeenmode vind je sokken, maillots en panty& ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Mp Denmark damessokken

De meeste vrouwen besteden weinig aandacht aan de keuze van hun sokken. De sok is een kledingstuk waarvan je de voorraad nu eenmaal moet aanvullen, nadat in al je oude exemplaren gaten zijn gevallen. Maar eigenlijk is het zonde om geen aandacht te besteden aan je sokken. Want voor een leuke kledingoutfit komt het juist aan op de details. Richt je meer op die details en kies de juiste sokken uit. Wedden dat jij tussen de Mp Denmark damessokken een leuk paar vindt?

Glitter en glamour

De Mp Denmark damessokken zijn ontworpen voor de vrouw die wel van een beetje glitter en glamour houdt. Alle sokken in onze collectie hebben een allover glitter design. Dit zorgt voor een feestelijke uitstraling van je voeten. De sokken zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren, zoals roze, bordeauxrood, geel en groen. De sokken zijn allesbehalve saai. Ze hebben leuke prints, zoals vlekken, stippen en strepen.

Elegante pantysokken

Een deel van de collectie Mp Denmark damessokken bestaat uit elegante pantysokken. De sokken zijn iets dunner dan reguliere sokken en komen tot op de enkel. Ze bestaan voor een groot deel uit polyamide en staan stijlvol in open schoenen zoals pumps. Je kan er ook voor kiezen om pantykniekousen te dragen. Die komen tot aan de knieën in plaats van tot op de enkels. Bekijk ze maar eens in de collectie Mp Denmark panty's.