Merken

Mozaique

Een grand foulard of een sierkussen kan zoveel extra geven aan de sfeer van een interieur. Als je je woning wil stylen, kan je je hart ophalen aan de artikelen van Mozaique. Betaalbare kwaliteit en so ...

Mozaique

Na een lange dag op je werk vind je het heerlijk om thuis te komen in je met smaak ingerichte huis. Je woning wordt extra sfeervol als je de woonaccessoires van Mozaique gebruikt. Door eenvoudig al je accessoires van Mozaique te combineren, creëer je een warme eenheid. Je huis is niet alleen de plaats waar je onderdak hebt, maar ook een plaats waar je je ontspant en je thuis voelt.

Makkelijk te combineren

Mozaique valt op door de prachtige soepele kwaliteitsstoffen waar de accessoires van gemaakt zijn. De grand foulards zijn van zware kwaliteit en bestaan uit 100% katoen. Ze kunnen dan ook tegen een stootje en zijn zeer geschikt om als kleed op de bank te gebruiken. Bijpassende sierkussens maken het geheel tot een schitterende combinatie. De kleuren zijn heel basic en passen bij ieder interieur. Denk hierbij aan kleuren als beige, grijs, bruin en rood. De grand foulards zijn verkrijgbaar in de maten 275cm x 275cm.

Mozaique bij wehkamp kopen

Met de handige zoekfilters op onze site vind je al je Mozaique woonaccessoires met de grootst mogelijke eenvoud. Bestel ook meteen Mozaique beddengoed en betaal geen bestelkosten bij bestellingen met een waarde van meer dan 20.-. Wat je vandaag nog bestelt, heb je de volgende werkdag al in huis. Wil je toch liever (een deel van) je bestelling retourneren, dan is dat geen probleem. Wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening.