Merken

Moscow

Al tijden op zoek naar die lange singlet of die mouwloze top die je als basis voor elke outfit kunt gebruiken? Kom dan snel het aanbod Moscow mouwloze damestops bekijken. Gevonden wat je zocht? Bestel ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Moscow

MOSCOW onderscheidt zich sinds 2008 met haar eenvoud in kwalitatief hoogwaardige items, die met veel liefde en visie vervaardigd worden. Nuchter in karakter geeft MOSCOW de Nederlandse vrouw een tikje stoere, nonchalante attitude, met een eigen identiteit en vrouwelijk touch.

Eindeloos combineren

De MOSCOW collecties bestaan uit ‘easy to match’ essentials, die door het subtiele kleurgebruik in verwassen grijstinten, non-colors en zachte poeder tinten, eindeloos en gelaagd met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen, zoals pure wol, zachte katoen, linnen, alpaca, cupro en zijde zorgen voor een ‘laid-back’ luxe met een hoog draagcomfort.

Herkenbare signatuur

De soepele en vrouwelijke pasvorm behoort tot MOSCOW’s herkenbare eigenzinnige signatuur. Naast de hoofdcollecties brengt MOSCOW ieder seizoen een gerenommeerde jassencollectie, met uitgewerkte ‘key pieces’ zoals de bomber, de parka en de down coat. De MOSCOW jassen zijn een begrip en niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Maak een keuze uit de vele items van MOSCOW!