Merken

Mos Mosh sALE: Blouses & tunieken

Het Deense merk Mos Mosh valt op door een beetje Scandinavische stoerheid in zijn ontwerpen te steken. Mos Mosh is voornamelijk bekend door de hippe en trendy collectie damesbroeken, maar heeft nog ve ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Mos Mosh

Voor een avondje uit stel je natuurlijk altijd de best mogelijke outfit samen. Helaas is het daarbij al te vaak kiezen tussen wat mode is en wat comfortabel zit. Met de collectie Mos Mosh heb je dat probleem niet. Spijkerbroeken en bovenstukken die lekker comfortabel zitten, maar ook tot in de details afgewerkt zijn. Mode die draagbaar is maar ook in het oog durft te springen. Dat is de mode van Mos Mosh.

De collectie Mos Mosh

Mos Mosh gaat voluit voor een vrouwelijke uitstraling die ook stoer durft te zijn. Een collectie die beschikbaar moet zijn voor alle vrouwen. De bovenstukken van Mos Mosh zijn dan ook verkrijgbaar in een brede reeks maten: van 34 tot en met 44. Om de pasvorm en het comfort te verzekeren, kiest Mos Mosh voor materialen als katoen, elastaan en viscose. Heb jij jouw keuze al gemaakt?

Het zit in de details

Mos Mosh is lekker stoer en stijlvol en heeft er dan ook bewust voor gekozen geen al te opvallende kleuren in de collectie te brengen. Zowel de damesbroeken als de damesblouses zijn in de klassieke kleuren verkrijgbaar, met extra aandacht voor een mooie afwerking. Unieke details en zelfs toevoegingen als kant zorgen voor een draagbare en knappe collectie.

Ben je helemaal weg van Mos Mosh? Dan zit je bij wehkamp goed. We leveren bijzonder snel, en mocht er iets niet bevallen dan kan je het gratis terugsturen.