Merken

More Than Hip hangmatten

More Than Hip zet zich in voor eerlijke en duurzame cadeaus en woonaccessoires. Termen als cradle-to-cradle en Fairtrade zijn More Than Hip niet vreemd. In onze collectie

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

More Than Hip Kamperen

Kamperen moet zowat onze nationale sport zijn. En waarom ook niet: lekker goedkoop op reis gaan. Samen zijn met vrienden en familie. Rustig het tentje opstellen en een ochtendduikje nemen in de rivier of het zwembad dat vlakbij is. Het is een regelrecht avontuur dat nog alle charme van het oude leven in zich draagt. Wil je jouw ervaring tijdens het kamperen echt afmaken? Kijk dan eens in het assortiment van More Than Hip kamperen. Je vindt er zalige hangmatten in diverse types terug. Dat is pas ontspannen!

Lekker rondhangen

Op vakantie ga je in de eerste plaats om helemaal tot rust te komen. Of lekker te ontspannen en alle stress van werk en thuis achter je te laten. More Than Hip kamperen helpt je daar ontzettend bij. Straalt er immers iets meer dat gevoel uit dan een lekkere hangmat? More Than Hip kamperen draait rond de batterijen opladen en ervoor zorgen dat je een goede rust hebt. De hangmatten van More Than Hip zijn dan ook van de hoogste kwaliteit en gemakkelijk te bevestigen. Bovendien heb je de keuze tussen tal van kleuren en designs. Probeer ze eens uit: je kunt niet meer zonder.

Vandaag bestellen, morgen kamperen

Met de juiste hangmat van More Than Hip kamperen wordt het kamperen leuker dan ooit. Haal hem dan ook in huis. Bestellen bij wehkamp is niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig dankzij onze beveiligde betaalomgeving.