Merken

More Than Hip

More Than Hip zet zich in voor eerlijke en duurzame cadeaus en woonaccessoires. Termen als cradle-to-cradle en Fairtrade zijn More Than Hip niet vreemd. In onze collectie

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

More Than Hip tuinmeubelen

Hou jij er ook zo van om meteen naar buiten te gaan als de zon zijn warmte laat voelen? Breng je de zomerse dagen het liefst lekker door in de tuin of op het balkon? Maak je buitenverblijf dan nog aangenamer en geniet van de zon met de More Than Hip tuinmeubelen.

Gezellig rondhangen

In de collectie More Than Hip tuinmeubelen zitten onder meer kleurrijke hangmatten die bij het zien ervan een glimlach op je gezicht toveren. Kies voor een extra grote hangmat van 290x210 of een eenpersoonsmat van 290x145 cm. De hangmatten zijn gemaakt van kleurrijk en zeer sterk parachute stof. Er wordt geen ophangsysteem meegeleverd, maar die kun je er wel direct bij bestellen. De hangmat heeft een handige opbergzak.

Overal in de hangmat

Wanneer je er meteen een ophangset voor hangmatten bij koopt, dan kan je de hangmat uit de collectie More Than Hip tuinmeubelen direct gebruiken en ophangen. Met de ophangset is het gemakkelijk om de hangmat mee te nemen op vakantie. Je hebt alleen een paar bomen nodig om de mat in op te hangen. Het fijne aan het parachute stof is overigens dat er geen vocht intrekt. Ook blijft het lekker koel als het kwik stijgt.

Morgen in huis

Gaat het zonnetje schijnen? Bestel dan vandaag nog je More Than Hip tuinmeubelen met toebehoren en je hangt morgen al lekker rond in de tuin.