Jurken & rokken

More Than Hip zet zich in voor eerlijke en duurzame cadeaus en woonaccessoires. Termen als cradle-to-cradle en Fairtrade zijn More Than Hip niet vreemd. In onze collectie More Than Hip kamperen vind je bijvoorbeeld gekleurde hangmatten om van je verblijf op de camping een viersterrenvakantie te maken.

More Than Hip

Nu berichten over een vervuilde wereld je op social media en het nieuws om de oren vliegen, ben je van plan om wat duurzamer te leven. In plaats van goedkope wegwerpproducten koop je voortaan duurzame en ecologische cadeautjes en gebruiksvoorwerpen. Het voelt goed om zo met spullen om te gaan. Bij More Than Hip vind je de leukste cadeautjes voor jezelf en een ander.

Ideaal voor op de camping

More Than Hip is altijd op zoek naar de fairste en hipste woonaccessoires. Een van de paradepaardjes van het merk is de hangmat. Deze gebruik je als accessoire in je tuin of neem je mee op vakantie. Hij is gemaakt van parachutestof, lekker licht. De hangmat wordt geleverd in een klein zakje, zodat je hem ook met gemak mee op vakantie neemt. Ga jij dit jaar kamperen of lekker luieren met een boek?

Een- of tweepersoonshangmat

De More Than Hip hangmatten koop je in een een- of tweepersoonsmodel. De eenpersoonsversie is 290 centimeter lang en 145 centimeter breed en de tweepersoonsversie is 210 centimeter breed. De More Than Hip tuinmeubelen zijn leverbaar in vele frisse kleurstellingen. De items van More Than Hip zijn ideaal om cadeau te geven of te vragen.

More Than Hip bestellen bij wehkamp

Heb je een last-minutevakantie geboekt, bestel dan voor 23:59 uur je nieuwe hangmat bij wehkamp en ontvang je pakket de volgende werkdag al in huis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.