Merken

Monta

Monta Junior, de kinderkledinglijn van Edgar Davids, is ontstaan uit het verlangen om kinderen te ondersteunen bij het plezier van buiten spelen en sporten. De frisheid en speelsheid die daarin terug ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Monta

Het is zover: taxibedrijf mama is geopend. Op maandag gaat je zoon naar de voetbaltraining. Op woensdag naar muziekles. Op zaterdagochtend is het scouting en op zondag zijn er voetbalwedstrijden. Je kind voelt zich als een vis in het water in de sportieve kleding en is buiten deze dagen om meestal buiten in het park te vinden met een voetbal en een stel vriendjes. Monta is er op het speelveld graag bij.

Voetballen en meer

De kleding van Monta heeft een streetwear stijl. Monta voorziet in de gehele garderobe van je zoon. In onze collectie vind je onder andere broeken, vesten, truien en T-shirts. Al deze vrolijke items zitten heerlijk bij het buiten spelen. De kleding knelt niet, zodat je kind volledige bewegingsvrijheid heeft. Ook als je kind geen voetbalkampioen is, is de kleding van Edgar Davids fijn om in de kast te hebben. De sportieve kleding kan ook bij andere sporten gedragen worden.

Maten en meer

De kleding van Monta Junior is verkrijgbaar in de maten 110 tot en met 176. Zo kleed je je zoon vanaf de basisschoolleeftijd met deze sportieve kleding. In onze collectie Monta kinderjassen vind je dikke en dunne jassen, zodat je kind bij alle weersomstandigheden zijn voetbal skills buiten kan gaan oefenen.

Monta bestellen bij wehkamp

We verzenden het nieuwe voetbaltenue van je zoon vanaf 20.- gratis. Ook eventueel terugsturen is gratis.