Merken

Monster High

Kinderen beleven eindeloos speelplezier met de gaafste Monster High poppen. De karakters van de poppen zijn gebaseerd op de gelijknamige film Monster High. Op deze school zitten allerlei monsterachtig ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Monster High poppen

Er komt weer een verjaardag van een van de kinderen aan. Het is dan soms lastig om origineel én binnen een schappelijk budget te blijven. Het is je opgevallen dat je kindje iets nieuws heeft gezien op televisie en over niets anders meer praat: de nieuwe film van Monster High is uit. Met Monster High poppen maak je elke fan geweldig blij.

Verschillende karakters

In de film Monster High spelen verschillende types mee, zoals Cleo, Clawdeen en Frankie Stein. De Monster High poppen dragen dezelfde bekende outfits als de filmkarakters bij hun eerste schooldag. Laat de poppen bewegen of zet ze in verschillende poses. Als (ouder van een) echte fan verzamel je al snel alle poppen uit de griezeligste collectie van wehkamp.

Coole accessoires

De Monster High poppen zijn tot in detail verzorgd. Ze dragen de coolste accessoires, zoals bijpassende tassen, unieke schoenen of opvallende sieraden. Je wisselt de accessoires en kleertjes van de poppen eenvoudig om. Speel met de haren van de poppen of geef ze elke dag een nieuw kapsel voor eindeloze variaties.

Monster High poppen kopen bij wehkamp

De leukste Monster High poppen bestel je bij wehkamp. Wij versturen bovendien je bestelling vanaf 20.- gratis naar je toe. Mocht er iets niet in orde zijn, retourneer de poppen dan gratis en zonder gedoe. Zijn je kinderen werkelijk enorme fans van Monster High? Neem dan ons complete assortiment Monster High speelgoed door.