Merken

Molton Brown

Het Londense Molton Brown maakt heerlijke producten voor onder de douche en voor de verzorging van je lichaam. De producten zijn een mix van exotische ingrediënten met het excentrieke van Londen. Deze ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Molton Brown

Komend weekend heb je met je lief een hotelletje geboekt. Je wil geen saaie avonden met televisie maar een sprankelende en intieme minivakantie. Daarom neem je een pakket met cadeautjes en lekkere dingen mee, zodat je na het etentje in het restaurant de romantiek nog wat langer kunt laten duren. Bekijk onze collectie Molton Brown en neem een set heerlijke verzorgingsproducten mee voor een uitgebreide baddersessie.

Heerlijk voor je lichaam

Al sinds 1973 brengt Molton Brown vanuit zijn hoofdkwartier in Londen de fijnste verzorgingsproducten op de markt. Met bijzondere producten van over de hele wereld maakt het bedrijf onder andere handverzorgingssets, doucheschuim en bodylotion. In een set zitten veelal twee flessen met een handig pompje. Hierin zitten twee verschillende producten, zoals een douchegel en bodylotion. Verwen jezelf of een ander met de producten van Molton Brown en geef je badkamer een wellness-sfeer met de exotische producten, zoals Sensual Hanaleni Nourishing Body Lotion of Blue Maquis Fine Liquid Hand Wash.

Voor dames en heren

Molton Brown maakt heerlijke producten die zowel door mannen als door vrouwen gebruikt kunnen worden. Er zijn ook specifieke lijnen voor heren en voor dames. Geef je partner eens een speciaal cadeautje. Bekijk onze collectie Molton Brown cadeaus voor hem en laat hem kennismaken met Molton Brown.

Molton Brown bestellen bij wehkamp

Bestel vandaag voor 23:59 uur je cadeau voor komend feestje en je hebt het de volgende werkdag al in huis.