Merken

Moccamaster

Niets is zo lekker als een verse kop koffie. Met de Moccamaster koffiemachines zet je iedere dag je favoriete filterkoffie. Kies je voor een degelijk zwarte machine of wordt het toch een van de vrolij ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Moccamaster

Ben jij ook zo gek op lekkere koffie, 's morgens om lekker mee wakker te worden of juist na het eten tijdens het natafelen? Pak dan maar snel je favoriete mokken en zet koffie met de Moccamaster koffiemachines.

Kleurrijke koffiemachines

De collectie Moccamaster koffiemachines bestaat uit verschillende apparaten. Om de heerlijkste koffiebonen te malen tot je eigen filtermelange, gebruik je de Moccamaster koffiemolen. In een handomdraai maal je zo de lekkerste bonen tot de gewenste filtermaling. De collectie Moccamaster koffiemachines is uitgevoerd in zilver, goud, zwart en verschillende hippe kleuren die je keuken zeker zullen opfleuren.

Jouw persoonlijke smaak

Met de Moccamaster koffiemachines haal je je persoonlijke smaak in huis als het om koffiemachines gaat. Maar dankzij de koffiemolens heb je nog veel meer mogelijkheden om lekkere koffie te zetten. In de categorie koffiebonen zijn namelijk nog veel meer smaken en sterktes te verkrijgen. Ga eens naar een koffiespeciaalzaak en laat je adviseren. Vervolgens maak je van de bonen met je Moccamaster koffiemolen aan de wand of op het aanrecht je eigen filtermaling. Dat wordt genieten.

Geniet morgen van verse koffie

Haal de koffiebonen maar vast in huis, want als je vandaag je Moccamaster koffiemachine en koffiemolen bestelt, dan heb je deze de volgende werkdag al in de keuken staan. Sluit hem aan, doe een filter in de houder en geniet van een heerlijke kop koffie. De Moccamaster koffiemachines worden gratis bezorgd.