Merken

Mjus sALE: Damesmode

De beste schoenen worden gemaakt in Italië, door gepassioneerde ontwerpers en vakkundige ambachtslieden. Mjus damesschoenen en accessoires volgen deze traditie in een lijn van stoere en unieke elegant ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Mjus

Je houdt van mooie, modieuze schoenen maar je bent absoluut geen meeloper. Je stijl is elegant met een scherp randje. Je staat met beide benen op de grond en met je schoenen laat je zien waar jij voor staat. Mjus schoenen, tassen en accessoires zijn ontworpen en gemaakt in een eeuwenoude, Italiaanse traditie van vakmanschap en visie, terwijl elk nieuw model bijna avantgardistisch op de tijd vooruitloopt. De ontwerpen van Mjus zijn een paradoxale stijlmix van modieus, elegant, stoer en ruw. Is dit het statement dat jij wil maken?

Handmatig afgewerkt

De Mjus damesschoenen worden gefabriceerd volgens een ambachtelijk proces. Dit houdt onder meer in dat het leer en de andere materialen zorgvuldig geselecteerd worden en dat aan het eind van de fabricage elke schoen met de hand gecontroleerd en afgewerkt wordt. Hiervoor legt een echte ambachtsman met passie en precisie de laatste hand aan de details. Dit productieproces zorgt ervoor dat de hoge standaarden van Mjus altijd gewaarborgd worden en dat er nooit concessies gedaan worden aan de kwaliteit en het draagcomfort.

Mjus bestellen bij wehkamp

In de collectie van Mjus zijn het de details die het hem doen. De breedte van de veters en de hoogte van de schoen, bijvoorbeeld. De onzichtbare details als binnenvoering en voetbed zorgen voor het draagcomfort. Door het soepele leer past de schoen zich perfect aan jouw voet aan, zodat jij optimaal ondersteund wordt.

Bestel vandaag nog bij wehkamp, dan kan je de volgende werkdag al met Mjus op stap.