Merken

Miss Etam Plus sALE: Damesbroeken

Of je nou op zoek bent naar een bermuda, jegging, capri of regular jeans: wij hebben het voor je. Een onderdeel van ons totale aanbod grote maten damesjeans zijn de grote maten jeans van Miss Etam Plu ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Miss Etam Plus grote maten tunieken

Als vrouw met een voller figuur is het niet altijd gemakkelijk om kleren te vinden. Laat staan dat de kleding ook nog mooi en modieus is. Miss Etam luistert naar de behoefte van deze vrouwen. In de collectie Miss Etam Plus grote maten tunieken vind je een gevarieerde collectie. In een effen kleur of met een vrolijke print.

Miss Etam Plus grote maten tunieken voor iedere gelegenheid

Een tuniek is net wat langer dan een blouse. Het valt vaak net op of over de heupen en kleedt hierdoor mooi af. Combineer de tuniek met Miss Etam Plus grote maten damesbroeken of leggings. Een tuniek kan je bij elke gelegenheid dragen. Van een formele bijeenkomst tot een gezellige informele bijeenkomst. Met de Miss Etam Plus grote maten tunieken voel jij je zelfverzekerder dan ooit.

Zeker van een heerlijk draagcomfort

Het is een misverstand om te denken dat plus size kledingstukken normale kledingstukken zijn in een grotere maat. De ontwerpers van de Miss Etam Plus grote maten tunieken houden juist optimaal rekening met een voller figuur. In het ontwerp van de tunieken liggen de accenten bijvoorbeeld op het prachtige decolleté. Creatieve oplossingen camoufleren de eventuele probleemzones. De tunieken trekken of knellen niet, en een mouw is soms net iets langer voor een verhoogd comfort.

Bestellen doe je eenvoudig online. Je hebt thuis de gelegenheid om je tuniek in alle rust te passen. Binnen 14 dagen kan je je artikelen gratis terugsturen.