Merken

Miss Etam Plus

Of je nou op zoek bent naar een bermuda, jegging, capri of regular jeans: wij hebben het voor je. Een onderdeel van ons totale aanbod grote maten damesjeans zijn de grote maten jeans van Miss Etam Plu ...

316 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Miss Etam Plus damesvesten

Het ene moment heb je het koud, het andere moment weer warm. Een trui is niet handig en een jasje eigenlijk ook niet. Kies daarom voor een lekker vest. Doordat je er een topje onder draagt, kan je het lekker uittrekken als je het warm hebt en weer aan doen als je het fris begint te krijgen. De Miss Etam Plus damesvesten zijn daar perfect voor.

Behaaglijke vesten

In de collectie Miss Etam Plus damesvesten kom je heel veel vrolijke kleuren tegen die perfect passen bij ieder seizoen. Zo zijn er zomervesten, maar ook lekker warme wintervesten. Of je er nu mee op de bank kruipt of het draagt naar je werk: De Miss Etam Plus damesvesten passen bij iedere gelegenheid. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 46 tot en met 54 en van 2XL tot en met 6XL.

Combineren met je garderobe

De Miss Etam Plus damesvesten zijn perfect te combineren met de rest van je garderobe. Zo staan de kortere vesten erg leuk met een rok of broek. Samen met een van de vrolijke Miss Etam Plus dames T-shirts en tops maak je de look helemaal compleet. Kies bijvoorbeeld voor een top in een contrasterende kleur voor een speels effect. Of maak het chic met een top in dezelfde kleuren als het vest. De lange vesten zijn ook ideaal om te combineren met een jurkje.