Merken

MioDormio

Bij wehkamp vind je de Beter Bed totale collectie. Genoeg keuze om je gehele slaapkamer opnieuw in te richten met bijpassend slaapkamer meubilair maar ook ruime keuze in boxsprings, matrassen, ledikan ...

93 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Miodormio boxsprings

Wanneer je op jezelf gaat wonen, wens je een comfortabel bed. Dit gaat zeker op als je met je partner gaat samenwonen. Miodormio boxsprings hebben alles in zich voor een perfecte nachtrust. Zo stap je elke morgen uitgerust uit bed om naar je werk te gaan. Deze kwaliteitsboxsprings zijn een aanwinst voor in je slaapkamer. Stijlvol slapen met Italiaanse klasse doe je daarom op een boxspring van Miodormio.

Miodormio boxsprings bij wehkamp

Bij de aankoop van Miodormio boxsprings heb je de keuze of de boxspring elektrisch verstelbaar moet zijn of niet. De bedden hebben een strakke en moderne vormgeving en zijn vernoemd naar diverse Italiaanse steden. Sfeer, design en kleur staan bij dit merk centraal. Je koopt een boxspring van Miodormio in een van de kleuren grijs, zwart, blauw, bruin en groen. Voor ieder budget is er een passend bed te vinden op onze site.

Diverse breedte- en lengtematen

Miodormio boxsprings zijn te koop in de maten 120 x 200 centimeter tot en met 180 x 210 centimeter. Slapen doe je natuurlijk het lekkerst op een goed matras inclusief passend bedlinnen. Neem daarom ook even een kijkje bij ons aanbod beddengoed

Koop Miodormio boxsprings gemakkelijk online op onze site. Grote artikelen pakken wij voor je uit en zetten we op de gewenste plek. Wij verzenden gratis bij besteding vanaf 20.-.