Merken

Minions

De ondeugende Minions zijn al jarenlang razend populair bij kinderen (en stiekem ook volwassenen). De gele rakkers met een licht kwaadaardig karakter raakten eerst bekend dankzij de Verschrikkelijke I ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Minions

Je zoon of dochter is dol op tekenfilms en bekijkt ze keer op keer. Natuurlijk moeten de spannende avonturen ook nagespeeld worden. Konden de leuke karakters maar zijn of haar vriendjes zijn. Jij wil je kleine graag verwennen met het gezelschap van de grootste tekenfilmhelden. De Minions horen daar zeker bij. Al enkele jaren zijn ze een echte rage. Dankzij de leuke artikelen met hun afbeelding kunnen ze altijd en overal met je kind meegaan, zowel thuis als op school of tijdens logeerpartijtjes.

Altijd geel gezelschap

In het assortiment van wehkamp vind je veel leuke artikelen waar kinderen blij van worden. Natuurlijk zijn er zachte knuffels in diverse formaten. Kies de favoriete figuur van jouw kind uit en je cadeautje valt zeker in de smaak. Voor 's nachts zijn er mooie dekbedovertrekken en na het badderen kan je kleine droog en warm worden met een leuke zachte handdoek. Natuurlijk zijn er ook coole Minions schoolspullen verkrijgbaar, zoals broodbakjes en rugzakken.

Populaire tekenfilmhelden voor thuis

De Minions maakten naam als kleine hulpjes van grote schurken die altijd in zijn voor kwade streken. Maar eigenlijk zijn ze heel grappig en schattig om te zien. Daarom zijn ze al sinds de eerste Verschrikkelijke Ikke (Despicable Me) film uit 2010 populair. Inmiddels hebben ze zelfs hun eigen film en heeft bijna ieder kind wel leuke spulletjes van ze.

Ben je niet dol op de speelgoedwinkel? Voor 23:59 uur Minions bestellen bij wehkamp is morgen je kind verrassen.