Merken

Mim-Pi

Je hebt stoere meiden en je hebt meisjes-meiden. Speciaal voor deze laatste groep hebben wij Mim-Pi meisjeskleding. Mim-Pi ontwerpt meisjeskleding met schattige en sprookjesachtige details, en is ook ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Mim-Pi

Je (klein)dochter is een prinses waarvoor alleen het allerbeste goed genoeg is. Gaat ze naar een bal met haar (vader)prins of is er een familiefeest? Dan is het tijd voor een nieuwe garderobe uit haar lievelingscollectie van Mim-Pi. De kleding bestaat uit kwalitatieve en makkelijk wasbare stoffen als katoen en elastaan, die meteen de wasmachine in kunnen wanneer de kleine meid zich onverhoopt vies gemaakt heeft. Wedden dat zij grote ogen opzet wanneer ze het pakje van de postbode openmaakt en haar Mim-Pi jurkje ziet?

Lieve sprookjes

Mim-Pi kenmerkt zich door zachte kleurtjes en sprookjesachtige prints. Natuurlijk ontbreken schattige poesjes niet. Die vind je onder meer terug op de Mim-Pi kinderjassen. Met een van die leuke en warme jassen paradeert je dochter trots en blij over straat. De jurken van teddystof zijn warm en voelen streelzacht aan. Met de tutu oefent ze haar balletpasjes, maar de rok mag ook aan naar school en naar de opvang.

Mim-Pi limited editions

Mim-Pi ontwerpt graag limited editions, zodat jouw meisje altijd speciaal is in haar jurkje met bijvoorbeeld kabouter Puntmuts. Bestel deze limited editions daarom vlug, want als de modellen uitverkocht zijn vis je achter het net.

Kinderen groeien razendsnel. Gelukkig heb je bij wehkamp je bestelling de volgende dag al in huis. Past het leuke Mim-Pi jurkje of vestje toch niet? Dan kan je het zonder extra kosten retourneren. Bestel daarom meteen nu om de kleine meid te verrassen!