Merken

Mim-Pi

Viva la color! Een origineel meisjesmerk bomvol kleuren, prints en bijzondere stoffen, allemaal ontwikkeld op een duurzame wijze: Mim-Pi. Het merk vindt haar inspiratie in alles en in niets, van ansic ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Mim-Pi SALE: meisjeskleding

Je dochter verrassen met een nieuw schattig jurkje of juist een stoer T-shirt, menig ouder doet niets liever. Tegelijkertijd is de regelmatige garderobewissel van je dochter ook een aanslag op de portemonnee. Mim-Pi SALE: meisjeskleding helpt je om net zulke leuke als betaalbare meisjeskleren te vinden. Mim-Pi SALE: meisjeskleding combineert namelijk een modieus ontwerp met een opvallend scherp prijskaartje. Zo fleurt de afgeprijsde kleding van Mim-Pi zowel je dochter als je spaarrekening op.

Van bloemetjesjurken tot streepjesvesten

Ons assortiment Mim-Pi SALE: meisjeskleding is breed en omvangrijk genoeg om meerdere complete outfits voor je dochter mee samen te stellen. Kies uit een gunstig jurkje, een betaalbare jas of andere Mim-Pi kledingstukken die in de aanbieding zijn. Hierbij heb je de keuze uit designs met bloemen, dansende koppels of een mooi patroon in het roze of blauw. Voor nóg meer keus neem je ons gehele assortiment Mim-Pi meisjeskleding door.

Vliegensvlug de meisjeskleding doorzoeken

Jagen op koopjes kan leuk zijn, maar is ook tijdrovend. Bij wehkamp maken we het je daarom makkelijker. Zo geef je met de filters aan welke kindermaat je nodig hebt. Hier geef je ook aan of je zoekt naar bijvoorbeeld een jas, een jurk of een T-shirt. Tot slot voer je nog het bedrag in dat je maximaal aan de meisjeskleding wil besteden. Hierna zie je alle Mim-Pi SALE: meisjeskleding die aan jouw wensen voldoet.