Merken

Miele

Miele stofzuigers staan bekend om hun bijzonder krachtige motoren, degelijkheid en lange levensduur. Daarom verkopen we ze ook zo graag. Miele staat bekend om zijn uitstekende technologie en daarom he ...

45 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Miele stofzuigers

Automatisch Comfort-oprolsnoersysteem

Bij alle Miele-sledestofzuigers kun je het snoer comfortabel oprollen met één druk op de knop, zodat je niet hoeft te bukken. Moet het snoer maar voor een deel worden opgerold, dan houd je de toets ingedrukt tot de gewenste lengte in bereikt.

DynamicDrive-zwenkwielen

De unieke DynamicDrive-draaiwielen zijn rondom zwenkbaar, hebben stalen assen en zijn voorzien van stootdempers. De rubberbanden lopen soepel, zijn slijtvast en gaan lang mee. De voordelen: een extreem wendbare stofzuiger die bijzonder stil rijdt en kwetsbare vloeren behoedzaam reinigt.

Bedieningsgemak

De zuigmond wordt eenvoudig vastgezet aan de achterkant of onderkant van de stofzuiger zodat de zuigbuis veilig in de werkstand staat en weer gemakkelijk te pakken is.

Kwaliteit

Kwaliteit heeft bij Miele de hoogste prioriteit. Van idee tot eindproduct. Miele-stofzuigers worden uitsluitend in eigen fabrieken ontwikkeld en gefabriceerd. Aan het einde van het productieproces wordt de werking van elke stofzuiger nog een keer uitgebreid getest.