Merken

Mica woonaccessoires

Mica woonaccessoires brengen kleur in je huis. Heb je geen groene vingers? Dan zijn deze kunstplanten echt perfect voor een groen tintje aan je interieur. Af en toe een beetje afstoffen en je bloemen ...

95 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Mica woonaccessoires

Gaan bij jou ook altijd alle planten dood? En dat terwijl je het juist zo gezellig vindt om een plant in huis te hebben. Mica woonaccessoires heeft voor jou de oplossing om meer groen in huis te halen zonder dat de bloemen en planten doodgaan: kunstplanten.

Niet van echt te onderscheiden

Mica woonaccessoires staan voor kwaliteit en klasse. Als je de stamroos in een pot zet, zal echt iedereen in eerste instantie denken dat de plant echt is. Dat geldt ook voor de kunstpalm, de topiara met grote bloemen en de magnoliatak. Alle kunstplanten zijn gemaakt van polyester en hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. Een beetje afstoffen of vuil verwijderen met een vochtige doek is voldoende. De kunstplanten zijn zowel buiten als binnen te gebruiken.

De leukste woonaccessoires

Mica woonaccessoires brengen meer kleur in je huis. Maar met Mica lampen haal je ook nog eens meer licht in huis. De prachtige design lampen hebben ieder een heel eigen karakter. Zet de planten in het licht van een Mica lamp en de kleuren worden nog levendiger.

14 dagen op zicht

Bestel de Mica woonaccessoires vandaag nog en wij bezorgen de kunstplanten morgen al bij je thuis. Neem gerust de kunstplanten even op zicht. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kan je ze binnen 14 dagen probleemloos retourneren. Kies zelf hoe je betaalt: vooraf, achteraf of in termijnen. (Let op: geld lenen kost geld.)