Merken

Merrell

Als fanatiek wandelaar ben je hoogstwaarschijnlijk wel bekend met het merk Merrell. Merrell ontwikkelt al sinds 1981 wandelschoenen van hoogwaardige kwaliteit. Dus zoek jij goede schoenen waar je uren ...

18 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Merrell

Je neemt je gezin graag mee naar buiten. Lekker op avontuur in de bossen, kamperen in de bergen of gewoon een dagje stevig doorstappen in de duinen. Hiervoor is het nodig om goede kleding en schoenen aan te schaffen. Met Merrell aan je voeten kan je alle outdoor-uitdagingen aan. Comfort, kwaliteit en design staan bij dit merk hoog in het vaandel.

Het hele jaar door Merrell

De meeste zwaardere outdoorschoenen zijn alleen te koop in enkellaars-uitvoering. In onze collectie Merrell vind je naast hoge ook lage wandelschoenen en zelfs sandalen voor de zomerse wandeling. Zo pas je je wandelschoenen aan op het weer en je behoefte.

Materialen van Merrell

De ontwerpers van de collectie van Merrell gebruiken allerlei verschillende materialen voor hun schoenen, zoals imitatieleer, suède, nubuck, mesh en textiel. Dankzij de Vibram-loopzool wikkel je je voet lekker af en door de M-Select-GRIP profielzool heb je extra grip. Er zitten allerlei frisse kleuren in de collectie, onder meer als kleuraccent bij een donker gekleurde schoen. Val je graag op, kies dan voor een frisse en fleurige schoen met veel kleur.

Voor het hele gezin

Merrell maakt wandel- en outdoorschoenen voor dames, heren en kinderen. In onze collectie