Merken

Meri Meri

Het begon allemaal in 1985, aan een keukentafel in Los Angeles, met handgemaakte kaarten en het groeide uit tot een grote ontwerpstudio in Londen. Meri Meri maakt allerlei vrolijke schrijfwaren, bakpr ...

8 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Meri Meri

Jullie zijn verhuisd. De kinderen hebben het moeilijk met het achterlaten van de oude en vertrouwde woning. Je wil het de kinderen graag naar de zin maken, maar je weet niet zo goed hoe. Met Meri Meri investeer je tijd in je kinderen en je huis. Ga aan de slag met decoreren, bakken en versieren. Zo maak je van je huis een thuis.

Het leven is een feest

Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen. En daarbij helpt Meri Meri je graag. Deze vrolijke accessoires voor in je woning en in de keuken, zoals opbergmanden en decoratiemateriaal, geven een gezellige draai aan je huis. Ga lekker knutselen met je kinderen of verwen ze met de leukste cadeautjes, zoals vingerpoppetjes of unieke knuffels. Heb je een feestje in het verschiet? Meri Meri zorgt voor de slingers!

Heel Nederland in de keuken

Met Meri Meri krijg je zin om in de keuken te gaan staan. In onze collectie Meri Meri bakbenodigdheden vind je complete sets om cupcakes te bakken en bijzondere uitsteekvormen voor koekjes. Ga op een regenachtige zondag met je kinderen aan de gang en geniet samen van het resultaat. Ook leuk om te geven als cadeautje!

Meri Meri bestellen bij wehkamp

Heb je komend weekend een feestje? Bestel vandaag voor 23:59 uur de unieke feestartikelen van Meri Meri en je hebt ze de volgende werkdag al in huis.