Merken

Meraki

Eerlijk en heerlijk. Zo kan je de items van Meraki zeker noemen. Van de heerlijke Meraki lichaamsverzorging tot het bijzondere badtextiel: je weet gewoon dat het goed is. De collectie bevat onder meer ...

8 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Meraki

Hou je ook zo van een lekkere lichaamsverzorging, maar wil je geen troep op je huid smeren? Bovendien zou je als vegetariër of veganist ook wel eens van een heerlijke lichaamsverzorging willen genieten. Dat kan. Want Meraki is niet alleen heel lekker, het is ook nog eens heel eerlijk. Het merk maakt bijvoorbeeld uitsluitend gebruik van stoffen die vriendelijk zijn voor het milieu en de natuur. En uiteraard ook voor jezelf.

Alles voor bad & body

Meraki is vrij van parabenen, chemische geur- en kleurstoffen, en er zitten geen conserveringsmiddelen in. Dat zal je huid heel fijn vinden. De artikelen zijn tevens geheel vrij van dierlijke stoffen. Hierdoor lenen de handcrèmes, scrubs, bodylotions en handzepen van Meraki zich ook voor veganisten. Het uiterlijk van de flacons en badkameraccessoires is heel natuurlijk. Zelfs het Meraki badtextiel bestaat uit eerlijke grondstoffen.

Gebruik het samen

De huidverzorgingslijn met bijbehorende items is voor heren en dames. De geuren zijn heel subtiel en de verzorgingsmiddelen gewoon lekker voor je huid. Daar wordt iedereen blij van. Het Meraki assortiment heeft verschillende geurlijnen. Wij raden je aan om de artikelen uit dezelfde lijn te gebruiken. Zo bouw je de geur om je heen op en geniet je volop van Meraki.

Vandaag bestellen, morgen genieten

Plan maar vast een verwenmomentje in de badkamer in, en bestel vandaag nog je nieuwe Meraki-items. Wij zorgen er dan voor dat je morgen optimaal geniet. Bij een besteding vanaf 20.- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.