Merken

Melli Mello

De designers van Melli Mello houden van het mixen van verschillende stijlen. Waarom zou je kiezen voor één stijl, als je alles kan hebben wat je wil? Deze bizarre, maar vrolijke mix zie je bijvoorbeel ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Melli Mello beddengoed

Naar bed gaan. Vaak hebben kinderen daar helemaal geen zin in. Zelf maak je het ook weleens te laat, terwijl je weet je dat het tijd is om te gaan slapen omdat je de volgende dag weer vroeg op moet. Kies daarom voor Melli Mello beddengoed. Dat is zo leuk dat je er met veel plezier onder kruipt. Zo wordt naar bed gaan een feestje.

Bonte kleuren en patronen

Grote bloemen, bontgekleurde vlinders, inspirerende teksten en intrigerende patronen gedrukt op heerlijk zacht katoensatijn vormen het gezellige Melli Mello beddengoed. Verkrijgbaar voor eenpersoonsbedden (140x200), tweepersoonsbedden (200x200) en lits jumeauxs (240x200). Er is dus volop keuze om je bed een make-over te geven. Bij het eenpersoonsdekbedovertrek zit een kussensloop, de andere varianten hebben er uiteraard twee.

Slaap lekker met Melli Mello

Om lekker te kunnen slapen moet je niet alleen je bed opmaken met Melli Mello beddengoed, je moet ook zorgen dat de kamer ontspanning biedt. Bijvoorbeeld door goed te ventileren en de slaapkamer opgeruimd te houden voor een rustige sfeer. Je slaapt nog lekkerder met de geurstokjes uit de collectie Melli Mello wellness. De vrolijke potjes passen perfect bij het beddengoed en de zachte geuren helpen je hoofd tot rust te brengen.

Gratis verzending

Wanneer je vandaag Melli Mello beddengoed bestelt, kan je er morgen al lekker onder slapen. De verzending is gratis en je bepaalt zelf of je achteraf, vooraf of in handige termijnen betaalt. (Pas op: geld lenen kost geld.)