Merken

Melli Mello

De designers van Melli Mello houden van het mixen van verschillende stijlen. Waarom zou je kiezen voor één stijl, als je alles kan hebben wat je wil? Deze bizarre, maar vrolijke mix zie je bijvoorbeel ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Melli Mello

Je dochter gaat binnenkort naar de middelbare school. Ineens is de stap naar volwassenheid dichtbij. Ze kiest haar eigen kleding en stelt je voor aan nieuwe vriendinnen die ze op eigen kracht heeft gekozen. Het is tijd voor een nieuwe slaapkamer. De frisheid van Melli Mello past perfect in deze levensfase. Kijk samen met haar naar onze collectie beddengoed.

Van beddengoed tot doucheschuim

De ontwerpers van Melli Mello willen meer vrolijkheid in het leven. Om je een glimlach op je gezicht te toveren, ontwerpen ze feelgood spullen met de fraaiste dessins en geuren. Een feest voor al je zintuigen dus! Geniet van zacht beddengoed van katoensatijn met bloemen en romantische taferelen. Onder de douche gebruik je heerlijke doucheschuim voor een waar spa-gevoel. Verfraai je huis met geurstokjes. Deze geven een fijne geur en zijn een leuk detail in je huis.

Perfect om cadeau te doen

De kleurrijke spullen van Melli Mello zijn geweldig om te geven en om te krijgen. Het merk brengt allerlei accessoires op de markt, voor de kleine en voor de ruimere portemonnee. Kies een cadeautje voor een vriendin of je dochter uit onze collectie Melli Mello cadeaus voor haar.

Melli Mello bestellen bij wehkamp

Is er dit weekend een verjaardagspartijtje en heb je nog geen cadeautje kunnen vinden? Bestel vandaag voor 23:59 uur en ontvang het de volgende werkdag al in huis.