Merken

Melitta

Melitta is een vertrouwd merk dat we in Nederland al decennialang kennen van de koffiezetapparaten, filters en koffiemolens. Bij wehkamp online hebben we een zeer uitgebreid aanbod van deze apparaten: ...

29 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Melitta

Natuurlijk is het gezellig om buitenshuis een kopje koffie te drinken, maar je wil ook thuis een lekker kopje koffie kunnen maken voor jezelf en je geliefden. Met een Melitta koffiezetapparaat zet je op elk moment van de dag verse koffie. Voor een lekkere latte schuim je de melk op in een steelpannetje. Heb je daar geen tijd voor? Melitta heeft een geavanceerde machine voor je waarmee je volautomatisch een koffievariatie van jouw keuze maakt.

De geur van versgemalen koffiebonen

Ze zeggen wel eens dat alles aankomt op de juiste timing. Melitta heeft dit zeker ter harte genomen met de slimme koffiezetter met timer. Hiermee word je 's ochtends gewekt door de geur van vers gezette koffie. Vers gemalen bonen verspreiden eveneens een verrukkelijk aroma. Malen doe je met een elektrische koffiemolen van Melitta. Met zo'n apparaat bepaal je bovendien helemaal zelf hoe grof of fijn jouw maling is. De geavanceerdere koffiemachines hebben een ingebouwde maalfunctie.

Koken of niet koken?

Een waterkoker is ideaal voor een kopje thee of bouillon. De Melitta waterkokers zijn veilig en efficiënt. Voor zwarte thee gebruik je kokend water, maar wist je dat de meeste soorten kruidenthee beter smaken als ze bij een lagere temperatuur worden gezet? Melitta heeft nu waterkokers met een variabel in te stellen temperatuur, zodat je altijd het lekkerste kopje thee kan zetten.

Bestel nu je Melitta apparaat, dan brengt wehkamp het de volgende werkdag al bij je thuis.