Merken

Melissa & Doug babyspeelgoed

Laat je (klein)kind spelend leren met het mooie speelgoed van Melissa & Doug. Dit Amerikaanse speelgoedmerk onderscheidt zich door speelgoed van hoge kwaliteit dat de verbeelding van kinderen prik ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Melissa & Doug

Als het om speelgoed gaat, investeer jij graag in het beste van het beste. Je kiest liever voor duurzame materialen dan voor plastic prullen die snel klaar zijn voor de prullenbak. Jij zoekt daarom kwaliteitsspeelgoed dat lang blijft boeien en bovendien tegen een stootje kan. Tijd om kennis te maken met het geweldige speelgoed van Melissa & Doug. Zij geloven dat kinderen niets dan het beste verdienen en dat zij het meeste plezier hebben als ze spelend kunnen leren.

Het leukste speelgoed voor ieder kind

In het assortiment van Melissa & Doug vind je makkelijk leuk speelgoed voor jouw (klein)kind. Er zijn namelijk bijzonder veel soorten speelgoed om uit te kiezen. Sommige helpen bij het aanleren van vaardigheden, zoals tellen, vormen herkennen of veters strikken. Andere prikkelen de verbeelding omdat ze uitnodigen tot rollenspelen, zoals verkleedkleren, pannensets en schoonmaaksets. Maar er is ook creatief speelgoed, waarmee jouw kids de wereld mooier kunnen maken. Zachte knuffels mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Speelgoed van topkwaliteit uit de VS

Het Amerikaanse paar Melissa & Doug Bernstein begon in 1988 vanuit kelders en garages met het maken van kwalitatief hoogwaardig speelgoed. Hun houten speelgoed, puzzels, creatieve speelgoed en pluchen knuffels werden al snel populair. Door de hoge educatieve waarde van hun speelgoed zijn ze nu wereldwijd bekend. Bekijk ook het mooie Melissa & Doug babyspeelgoed.

Geen tijd voor de speelgoedwinkel? Voor 23:59 uur Melissa & Doug bestellen bij wehkamp is morgen je kleintje verrassen.