Merken

Medisana

Medisana heeft handige hulpmiddelen en apparaten voor je om gezond en fit te blijven. Verdeeld over verschillende productcategorieën vind je bijvoorbeeld keukenmachines, fitness en wellness apparaten. ...

92 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Medisana

Zou je ook wel eens willen weten of je koorts hebt? En zouden je spieren niet een beetje warmte kunnen gebruiken? En moet je zelf je bloeddruk bijhouden? Kies dan voor de producten van Medisana: apparaten die je kunt inzetten om de gezondheid te bevorderen.

Voor je gezondheid

Een thermometer is altijd handig om in huis te hebben. En een bloeddrukmeter eigenlijk ook wel. Vooral als je regelmatig je bloeddruk moet bijhouden. Medisana heeft daarom verschillende gezondheidsapparaten in het assortiment opgenomen om je hierbij te helpen. Maar er is meer. Ook zijn er infraroodlampen, massageapparaten, voetenbaden, pedicure en manicure apparaten en weegschalen. Zelfs voor de keuken (deze vind je bij de Medisana keukenmachines & mixers).

Meten is weten

Het is een aloud gezegde, maar wel waar: meten is weten. Als je soms bepaalde waardes bij jezelf in de gaten moet houden, is het wel zo fijn als je een betrouwbaar en gemakkelijk apparaat in handen hebt om je daarbij te helpen. Medisana biedt deze apparaten - en meer. Het gebruiksgemak komt naar voren in de handige apparaten, met weinig knoppen en grote displays, zodat je snel de waardes kan aflezen.

Vandaag bestellen, morgen in huis

Help je gezondheid, wellness of fitness ook een handje en haal de apparaten van Medisana in huis. Plaats vandaag nog je bestelling en je hebt het morgen al in huis. Bij bestedingen vanaf 20.- is de bezorging gratis. Ook retourneren is kosteloos en we komen het zelfs weer bij je thuis ophalen.