Merken

Medicus

Schoenen die je makkelijk aantrekt, die lekker zitten en waar je lekker op kan lopen. Met de comfortschoenen van Medicus is dat allemaal het geval! Klinkt super toch? Bij wehkamp hebben we ze voor je. ...

60 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Medicus enkellaarzen

Je werkt in de horeca en je hebt het reuze naar je zin, maar het is ook best vermoeiend. Goede schoenen zijn een must. Na een avondje werken op je huidige paar schoenen zijn je voeten vermoeid en pijnlijk. Dat moet anders, want het maakt je werk er niet leuker op. Bekijk onze collectie Medicus enkellaarsjes eens. We hebben vast het perfecte paar comfortschoenen voor je.

Voor elke gelegenheid

De trendy Medicus enkellaarsjes uit de collectie van Van Haren trek je aan naar elke gelegenheid. Kies voor een casual laarsje, met leuke franjes, gespen en plooien voor onder je spijkerbroek. Liever een netter laarsje? Medicus voldoet ook zeker aan deze vraag. Alle schoenen uit de collectie zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig leer, dat zich naar je voet vormt en gemakkelijk te onderhouden is. De zool is van rubber gemaakt. Kies je voor een medium of een klein hakje?

Maten en meer

De Medicus enkellaarzen zijn verkrijgbaar in de maten 37 tot en met 42. Natuurlijk zijn pasvorm en comfort het belangrijkste en daarom kan je bij Medicus bijna elke schoen ook in halve maten bestellen. Wil je liever sportieve schoenen, bekijk dan onze collectie Medicus damessneakers. De Medicus schoenen worden door onze klanten als uitstekend beoordeeld.

Medicus enkellaarsjes bestellen bij wehkamp

Pas je nieuwe schoenen thuis in je eigen tijd. Heb je niet de juiste maat? Terugsturen is gratis.