Merken

Meccano

Meccano heeft bijna geen introductie nodig. Dit technische speelgoed is zeer bekend en menig generatie groeide ermee op. Meccano bestaat uit bouwpakketten van auto’s, robots en gebouwen. Door middel v ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Meccano speelgoed

Je ziet je kinderen graag ingespannen met iets bezig zijn. Er valt voor hen zoveel te ontdekken in de wereld en ze leren razendsnel. Spelenderwijs ontwikkelen kinderen zich bijna zonder er moeite voor te doen. Zeker als je ze laat kennismaken met speelgoed dat hun inzicht en verbeelding prikkelt. Meccano speelgoed staat al meer dan honderd jaar bekend om precies deze eigenschappen. Maar het klassieke Meccano speelgoed is ook verkrijgbaar in eigentijdse varianten. Je kinderen kunnen zelfs een werkende robot bouwen.

De mooiste bouwpakketten

Meccano speelgoed stond al bekend om de enorme variatie die mogelijk was met de kleine metalen onderdelen. Vandaag de dag is dit tijdloze speelgoed ook nog eens verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Je kinderen kunnen bijvoorbeeld met hun speelgoed van Meccano auto's, dinosauriërs, robots, gebouwen en andere constructies maken. Welke interesse je kinderen ook hebben, er is Meccano speelgoed dat erbij aansluit.

Klassiek montagespeelgoed in een nieuw jasje

De geschiedenis van Meccano gaat helemaal terug naar de late negentiende eeuw. Oprichter Frank Hornby was eigenlijk boekhouder van beroep en maakte metalen bouwpakketten om zijn kinderen te vermaken. Meer dan honderd jaar later genieten talloze kids wereldwijd van de wonderlijke mogelijkheden van zijn uitvinding. Meccano is met zijn tijd meegegaan, maar de kwaliteit is altijd gelijk gebleven.

Wil je wel je kinderen verrassen, maar heb je geen tijd voor de speelgoedwinkel? Voor 23:59 uur Meccano speelgoed bestellen bij wehkamp is morgen al blije snoetjes in huis.