Merken

Meccano

Meccano heeft bijna geen introductie nodig. Dit technische speelgoed is zeer bekend en menig generatie groeide ermee op. Meccano bestaat uit bouwpakketten van auto’s, robots en gebouwen. Door middel v ...

Meccano

Houdt je kind erg van bouwen en dingen in elkaar zetten, maar is bouwen met blokjes niet uitdagend genoeg? Kies dan voor Meccano speelgoed. Deze bouwpakketten zullen je kleine bouwer zeker uitdaging bieden en het resultaat is verbluffend.

Bijzondere bouwpakketten

Zet zelf de Tower Bridge in elkaar of bouw een Eiffeltoren in de kamer. Of kies je toch voor een van de stoere voertuigen, zoals een Ducati motor, Lamborghini of Ferrari. En houdt je kind van robots, dan zijn de Micronoid Code robots ideaal. Er zijn verschillende bouwpakketten die dankzij de handige en duidelijke gebruiksaanwijzing gemakkelijk in elkaar te zetten zijn.

Spelen & bouwen

Het leuke aan Meccano is dat kinderen leren hoe bepaalde gebouwen en voertuigen in elkaar zitten. Het is daarom educatief en leuk om mee te werken. Na het bouwen is het ook erg leuk om met de voertuigen en robots te spelen. Ben je uitgespeeld? Dan is het ook heel gemakkelijk om het bouwpakket uit elkaar te halen. Zo kan het bouwplezier ook weer opnieuw beginnen.

Gratis thuis bezorgd

De Meccano bouwdozen bestel je gemakkelijk via ons. Doe het vandaag nog, dan brengen we het morgen bij je thuis. Bovendien worden alle bestellingen vanaf 20.- gratis thuisbezorgd. Retourneren – als dat nodig is – is ook kosteloos. Bepaal zelf of je vooraf, achteraf of in handige termijnen wilt betalen.