Merken

McGregor

McGregor is sinds 1921 de pionier van een complete lifestyle: American Sportswear. Casual, relaxed, sportief en stijlvol tegelijk. McGregor geeft tijdloze klassiekers zoals de polo en de chino een eig ...

117 resultatensorteren op
nieuwste collectie

McGregor

McGregor is het eerste Amerikaanse lifestylemerk dat in 1921 werd gelanceerd door David D. Doniger. Niet alleen deze lange geschiedenis, maar vooral de betekenis van het erfgoed maakt McGregor zo uniek. Begonnen als Schotse hoedenmaker, maar al snel breidde Doniger McGregor uit tot een compleet lifestyle merk dat gekenmerkt werd door de karakteristieke Schotse ruit.

American Sportswear

McGregor was de eerste die het fenomeen American Sportswear definieerde, en daarmee ook de regels van het spel. Comfort, kwaliteit en innovatie, maar vooral de stijlvolle nonchalance van het merk is tegenwoordig wereldwijd bekend en ligt ten grondslag aan het succes van McGregor. De collecties tussen 1930 en 1960 werden ook wel omschreven als casual, relaxed en sportief.

In de huidige collecties van McGregor is de enorme heritage nog steeds herkenbaar, de rijke, in New York gewortelde geschiedenis en de traditionele aandacht voor kwaliteit en stijl. Met daarbij een blik op de toekomst. De tijdloze classics zoals de polo en chino krijgen een eigentijdse invulling, met innovatieve materialen en onderscheidende details. Dit alles is de perfecte basis voor iedere gaderobe.

Collecties

McGregor biedt collecties voor heren, waar overal de stijlvolle, innovatieve, American Sportswear stijl centraal staat. McGregor staat voor superieure kwaliteit en aandacht voor details. Van de welbekende polo’s tot overhemd en van broeken tot jassen, je kunt voor je gehele look terecht bij McGregor. Hou je van een casual en sportieve look maar wil je ook stijlvol over straat, dan ben je bij McGregor aan het juiste adres!