Merken

mbyM

Ontdek de online collectie vrouwelijke kleding van MbyM bij wehkamp. Speciaal voor in de winter en in de tussenseizoenen hebben wij modieuze MbyM damestruien en -vesten voor jou. In de zomer mag het a ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

MbyM

De mode van MbyM kenmerkt zich door vrouwelijke ontwerpen in jersey of andere soepel vallende materialen. Kleuren zoals blauw, zwart, grijs, beige en bordeaux maken deze lijn erg geschikt voor het samenstellen van een basisgarderobe of het maken van een aanvulling daarop. De kleding van MbyM is voor elke sociale interactie geschikt: of je nu de kinderen naar school brengt, gezellig koffie drinkt met vriendinnen of je dag op kantoor doorbrengt. Met MbyM zit je altijd goed!

Soepele stofjes en vrouwelijke volantjes

Kijk bij de MbyM damesbroeken voor een paar mooie basisstukken zoals bijvoorbeeld een skinny fit spijkerbroek. Hierbij draag je een eenvoudig T-shirt in een basiskleur met een opdruk of een top met een vrouwelijke volant. Een MbyM jurk is een kledingstuk waar je veel plezier van hebt, omdat je er alleen maar goede schoenen bij hoeft te zoeken. 's Winters draag je je jurk met een warme maillot of panty, maar 's zomers mag het gewoon met blote benen.

Uitzoeken en bestellen

MbyM heeft nagedacht over ontwerp en pasvorm. Hierdoor staan de ontwerpen elegant en flatteus. Door de kwaliteit van de materialen heb je bovendien lang plezier van je kleding. Kijk daarom meteen of er iets voor je bij zit in de collectie van MbyM.

MbyM kleding die je vandaag nog bij wehkamp bestelt, kan je de volgende werkdag al op je gemak passen en combineren met de stukken in je kast. Is een kledingstuk niet naar je zin, dan stuur je het gratis terug.