Merken

Maybelline

Met de Maybelline make-up, hand- en gezichtsverzorging zie je er elke dag stralend uit. Dit van oorsprong Amerikaanse merk is een van de bekendste namen in de wereld van cosmetica. De producten van di ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Maybelline concealer

In de spiegel zie je wat aandachtspunten in je gezicht, maar je vreest dat een behandeling met make-up een onnatuurlijk ogend resultaat oplevert. Een Maybelline concealer biedt dan uitkomst. Concealers van Maybelline gaan namelijk doeltreffend doch subtiel te werk. Bovendien doen deze concealers ook zonder foundation hun werk. Met een Maybelline concealer laat je zodoende de probleemgebieden in je gezicht verdwijnen zonder dat dit een dikke laag make-up kost.

Een concealer voor elk huidtype en -probleem

Wallen zijn een van de meestvoorkomende huidproblemen in het gezicht. Bij ons vind je daarom verschillende Maybelline concealers voor dit specifieke probleem. Kamp je daarentegen met bijvoorbeeld rode huid, kies dan voor een zogeheten correcting kit. Met dit type Maybelline concealer kan je ook highlights aanbrengen. Heb je sproeten of verkleuringen over een groot huidoppervlak? Dit is doorgaans eenvoudiger met foundation te verhelpen dan met een concealer. In ons assortiment van Maybelline foundation vind je alles dat je hiervoor nodig hebt.

Kies het juiste type en de juiste kleur

Met keuze uit vele verschillende soorten concealers kan het zomaar gebeuren dat je per ongeluk de verkeerde Maybelline concealer in huis haalt. Bovendien moet uiteraard naast het type concealer ook de kleur van de make-up kloppen. Heb je de verkeerde kleur besteld, retourneer dan niet alleen de bestelde concealer, maar plaats gerust ook een nieuwe bestelling voor een concealer in een andere kleur. Zo heb je alsnog heel eenvoudig de juiste concealer te pakken.