Merken

Maxi-Cosi sALE: Baby- & kinderkamer

Maxi-Cosi heeft al ruim 30 jaar ervaring met veilig reizen voor kinderen. Maxi-Cosi vindt het belangrijk dat jij en je kindje optimaal genieten tijdens de reis. Daarvoor moet je kindje veilig en vast ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Maxi-Cosi

Het grootste compliment dat je als fabrikant kunt krijgen is als jouw merknaam een soortnaam wordt. Zo is de naam Maxi-Cosi synoniem geworden voor de multifunctionele kinderwagenbak/autostoel waarmee het merk groot is geworden. Het klinkt ook heel natuurlijk als je het over ‘de Maxi-Cosi’ hebt. En toch biedt dit merk je nog veel meer producten die perfect van pas komen als je een baby, dreumes, peuter of kleuter hebt. Wij hebben er tientallen voor je opgenomen in ons assortiment. Uiteraard met de beste prijs/kwaliteitverhouding, zoals je gewend bent van wehkamp.nl. Heb je nog een vraag of wil je een product ruilen? Wij helpen we je graag verder!

Kies jouw ideale Maxi-Cosi

Het voordeel van de producten van Maxi-Cosi is dat ze zeer compleet worden geleverd. Zo is de Maxi-Cosi Pebble autostoel voor baby’s eenvoudig te installeren met de FamilyFix of de EasyBase II, maar ook gewoon met een 3-puntsautogordel zoals elke auto die heeft. De bekleding is uitwasbaar (altijd handig bij kleine kinderen), de comfortabele stof is ventilerend en er zit een zonnekap op. Ook zit er een hoofdverkleiner bij voor de eerste periode erg handig is. De volgende stappen voor je opgroeiende kind zijn bijvoorbeeld de Maxi-Cosi Tobi en de Maxi-Cosi RodiFix. De producten zijn ingedeeld in 0 tot en met groep 2/3. Groep 0 is voor baby’s tot ongeveer 1 jaar of 13 kg, groep 1 is voor kinderen tussen 9 maanden en 3,5 jaar (ongeveer 9 tot 18 kg) en groep 2/3 vanaf 3,5 jaar tot ongeveer 12 jaar (15 tot 36 kg). Maak op je gemak een keuze uit de talloze producten en accessoires van Maxi-Cosi!