Merken

Maxi-Cosi sALE: Baby

Babyspullen zijn handig, essentieel en moeten er als het even kan leuk uitzien. Wat nou als je een beperkt budget hebt en toch kwaliteit in huis wil halen? De Maxi-Cosi sale bestaat uit verschillende ...

57 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Maxi-Cosi SALE: baby

Je hebt net een kleintje gekregen en bent nog op zoek naar een autostoel die voordelig geprijsd is. Al snel valt je oog op de Maxi-Cosi SALE: baby en daar vind je precies wat je zoekt. Een uitneembare autostoel die ook als draagstoel gebruikt kan worden. De stoel van je keuze is er ook nog in verschillende kleuren. Wordt het een rode of blauwe variant? Misschien bestel je nog een warme voetenzak mee uit de Maxi-Cosi SALE: baby dus dan is het wel leuk als die twee matchen.

Veilige producten

De Maxi-Cosi SALE: baby bestaat uit louter veilige producten die speciaal ontwikkeld zijn voor baby's. Neem de autostoeltjes bijvoorbeeld. Deze zijn Europees goedgekeurd en zijn ook geschikt ook mee te nemen in het vliegtuig. Installeer je hem in de auto? Dan heb je een base nodig, die je kan vinden in ons aanbod Maxi-Cosi accessoires.

Gemaakt voor comfort

Het is bij spullen voor baby's belangrijk dat ze comfortabel zijn. Door de ergonomische vorm zijn de stoeltjes uit de Maxi-Cosi SALE: baby extra geschikt voor lange ritten. Zet het stoeltje rechtop voor meer beenruimte en de gordels zijn zo gemaakt dat je kleintje er geen last van heeft tijdens de reis. De bekleding en voetenzakken zijn daarnaast wasbaar en de stoeltjes uit de Maxi-Cosi SALE: baby combineren goed met de meeste kinderwagens van hetzelfde merk.