Merken

Maxi-Cosi babytextiel

Maxi-Cosi heeft al ruim 30 jaar ervaring met veilig reizen voor kinderen. Maxi-Cosi vindt het belangrijk dat jij en je kindje optimaal genieten tijdens de reis. Daarvoor moet je kindje veilig en vast ...

18 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Maxi-Cosi

Je bent zwanger. Als voorbereiding op je bevalling en de baby moet je een en ander aanschaffen. Op de uitzetlijst die je van de verloskundige krijgt staat een autostoeltje vermeld. Maar welke moet je dan hebben, en zijn die dingen wel echt veilig? Maxi-Cosi is de bekendste fabrikant van autostoeltjes. Je kleine vervoer je in een goedgekeurd stoeltje voor baby’s van nul tot twaalf maanden. Bijvoorbeeld de bekende CabrioFix 0+.

Autostoeltjes voor verschillende leeftijden

Maxi-Cosi is specialist in het maken van autostoeltjes. In onze collectie vind je niet alleen de bekende CabrioFix in allerlei kleuren. Ook de Pebble is speciaal voor jonge baby's. Naast de 0+-stoeltjes koop je autostoelen uit groep 1 en groep 2/3 bij wehkamp. De groep 1-stoeltjes gebruik je van negen maanden tot en met vier jaar oud. In de groep 2/3-stoeltjes passen kinderen van drieënhalf tot twaalf jaar oud.

Meer dan autostoeltjes

Hoewel de