Jurken & rokken

Maxi-Cosi heeft al ruim 30 jaar ervaring met veilig reizen voor kinderen. Maxi-Cosi vindt het belangrijk dat jij en je kindje optimaal genieten tijdens de reis. Daarvoor moet je kindje veilig en vast in het autostoeltje zitten. Tijdens de ontwikkelingen denken ze na over gemak, veiligheid en praktische manieren om kinderen in de auto te vervoeren.

Maxi-Cosi

Je bent zwanger. Als voorbereiding op je bevalling en de baby moet je een en ander aanschaffen. Op de uitzetlijst die je van de verloskundige krijgt staat een autostoeltje vermeld. Maar welke moet je dan hebben, en zijn die dingen wel echt veilig? Maxi-Cosi is de bekendste fabrikant van autostoeltjes. Je kleine vervoer je in een goedgekeurd stoeltje voor baby’s van nul tot twaalf maanden. Bijvoorbeeld de bekende CabrioFix 0+.

Autostoeltjes voor verschillende leeftijden

Maxi-Cosi is specialist in het maken van autostoeltjes. In onze collectie vind je niet alleen de bekende CabrioFix in allerlei kleuren. Ook de Pebble is speciaal voor jonge baby's. Naast de 0+-stoeltjes koop je autostoelen uit groep 1 en groep 2/3 bij wehkamp. De groep 1-stoeltjes gebruik je van negen maanden tot en met vier jaar oud. In de groep 2/3-stoeltjes passen kinderen van drieënhalf tot twaalf jaar oud.

Meer dan autostoeltjes

Hoewel de Maxi-Cosi-autostoeltjes zo'n beetje de meest verkochte artikelen zijn van het merk, hebben ze ook nog andere praktische items voor je. De buggy's van Maxi-Cosi zijn net zo veilig en gebruiksvriendelijk als de autostoeltjes. Je klapt ze eenvoudig in en legt ze in je kofferbak. Naast de buggy koop je allerlei handige accessoires bij wehkamp, zoals een drinkbekerhouder, autostoelhoezen en een regenhoes.

Een begrip in veiligheid

Maxi-Cosi is een begrip in babyland. Het is zelfs zo dat men de merknaam Maxi-Cosi soms gebruikt als aanduiding voor een groep 0+-autostoeltje. Dit merk heeft zijn strepen wel verdiend! Veiligheid en gebruiksgemak zijn de belangrijkste speerpunten van Maxi-Cosi. De nieuwste snufjes maken het autorijden nog veiliger, zoals een indicatielampje voor veilige installatie en het kliksysteem FamilyFix. Heb je vragen over je bestelling, bel dan zeker met onze deskundige klantenservice.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.