Jurken & rokken

Max Pro is fabrikant van elektrische apparaten waarmee je je haar kan stylen. Het maakt niet uit wat voor haar je hebt: steil, futloos, dun, dik, krullend of kroes. Max Pro kan elk haartype aan. Bekijk onze collectie Max Pro haarverzorging en verander je haarstijl in een handomdraai.

Andere klanten kochten of bekeken

Max Pro

Je hebt een beetje slag, maar krullen kan je het niet noemen. Je haar is niet te dik en eigenlijk baal je ervan dat je niet het ene of het andere hebt: steil haar of een volle bos krullen. Met Max Pro maak je van die slag in je haar een mooie bos krullen of juist een gesteilde coup. Waar heb jij vandaag zin in?

Stijlen of krullen

Met een stijltang verander je in enkele minuten je slag of krul in steil haar. Heb je liever een bos krullen? Kies dan voor een krultang of een föhn met diverse opzetstukken. De apparaten van Max Pro zijn uitgebreid getest op veiligheid. Deze apparaten worden veel gebruikt in kapperszaken en door professionele kappers.

Ideaal om cadeau te doen

De elektrische apparaten van Max Pro zijn ideaal om cadeau te doen of om als cadeau te vragen. In onze collectie Max Pro cadeaus voor haar vind je onze selectie cadeaus. Een krultang of stijltang is vaak een item dat bij vrouwen op hun verlanglijstje blijft staan. Gun het jezelf en de ander om mooi voor de dag te komen!

Max Pro bestellen bij wehkamp

Heb je een feestje in je agenda staan en heb je zin in steile haren of juist in krullen? Bestel dan vandaag voor 23:59 uur je Max Pro apparaat en ga er de volgende werkdag al mee aan de slag!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.