Merken

Max Factor poeder

Zeg maar dag tegen glimmende plekjes op je gezicht, dankzij Max Factor poeder. Deze collectie bestaat uit blushers en bronzing poeder potjes die je een fris uiterlijk geven. De bronzingpoeders geven j ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Max Factor poeder

Een lekkere frisse blos op je wangen geeft je een gezonde uitstraling. Maar als je geen tijd hebt voor een lekkere wandeling aan zee of in de bossen, dan heeft die gezonde uitstraling een helpende hand nodig. Gelukkig heb je een Max Factor poeder in je tas om de appeltjes van je wangen te laten stralen.

Gezonde blossen & een zachte glans

Het assortiment Max Factor poeder bestaat uit blushers in verschillende roze en perzikkleurige tinten. De frisse, transparante kleuren geven de appeltjes van je wangen een zachte kleur. Wil je meer een door de zon gekuste tint, dan gebruik je een van de verschillende bronzingpoeders. Deze zijn voorzien van goud- of bronskleurige mica die je huid werkelijk laat stralen. Breng de poeders aan met je vingers of een kwast.

Finishing touch

Wanneer je je gezicht er op haar mooist uit wil laten zien, dan is het goed om te beginnen met het aanbrengen van een Max Factor foundation. Je krijgt dan een mooie, egale teint, waarop je je oogschaduw kan aanbrengen en natuurlijk je blusher of bronzing Max Factor poeder om zo meer kleur aan te brengen. Een beetje mascara, en je bent klaar om te stralen.

Bestel vandaag, schitter morgen

Bestel vandaag voor 23:59 uur en je hebt de Max Factor poeder morgen al in huis. En bestel er meteen twee, want bij een besteding vanaf 20.- hoef je geen verzendkosten te betalen.