Merken

Max Factor foundation

Max Factor foundation is de foundation van visagisten. De lichte textuur, rijke kleuren en het samensmelten van make-up met je huid zijn geliefde eigenschappen van deze foundation. Breng het aan met e ...

40 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Max Factor foundation

Foundation voelt vaak aan als een dikke plak crème op je gezicht. Als een soort masker, waardoor je huid geen adem meer kan halen. Dat is niet fijn. Gelukkig is er Max Factor foundation. Met zijn licht textuur en perfecte kleuren zal niemand zien dat je foundation draagt. En jij zal het amper voelen.

Vloeibaar & compact

Max Factor foundation wordt uitgevoerd in twee soorten: als een vloeibare make-up en als een compacte make-up met sponsje. De compact foundation is handig om in je tas mee te nemen, voor als je je make-up even wil bijwerken. De vloeibare foundation zit in een tube of flacon al dan niet met een doseerpompje. Max Factor foundation vormt de basis van de rest van je make-up. Om de foundation nog mooier te laten uitkomen gebruik je eerst de Max Factor Miracle primer, zodat de kleur van de foundation nog beter samensmelt met die van je huid.

Leg een natuurlijke basis

Dankzij de vele kleuren Max Factor foundation vind je altijd de perfecte kleur voor je huidskleur. Foundation breng je aan van binnen naar buiten. Dat wil zeggen vanaf je neus en dan naar buiten toe naar de slapen en wangen. Hierdoor vermengt de kleur zich natuurlijk met de rand van je gezicht, zonder maskereffect achter te laten. Na het aanbrengen van de foundation kun je je andere make-up aanbrengen. Blusher bijvoorbeeld en natuurlijk Max Factor oogschaduw voor een onweerstaanbare blik.

Laat je foundation thuisbezorgen

Wanneer je je favoriete Max Factor foundation bij ons bestelt, dan wordt het keurig bij je thuis bezorgd. De bezorging is gratis wanneer je 20.- of meer besteedt. Maak vandaag nog je keuze, dan heb je het morgen al in huis.