Merken

Max Factor oogpotlood

Laat je ogen nog meer spreken dankzij een Max Factor oogpotlood. De fijne, zachte potloden in zwart, bruin, blauw en zelfs wit glijden soepel over je ooglid heen, zodat je snel het perfecte lijntje ka ...

10 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Max Factor oogpotlood

Het eerste dat mensen zien als ze naar je kijken, zijn je ogen. Je ogen laten immers zien hoe jij je voelt. Met behulp van een Max Factor oogpotlood geef je je ogen in een handomdraai een open blik of juist een mysterieuze opslag. Dat geeft anderen zeker iets om naar te kijken.

Zachte potloodjes

Het fijne aan het Max Factor oogpotlood is dat het potloodje zelf smeuïg en zacht is. Dat maakt het aanbrengen extra gemakkelijk. De potloodjes zijn verkrijgbaar in diverse mono- en duokleuren. Zo zijn er klassieke zwarte, donkerbruine, trendy ijsblauwe, mysterieuze groene en zelfs witte oogpotloden in de collectie te vinden. De duo-potloden hebben aan ieder uiteinde een punt met een andere kleur. Deze kleuren zijn altijd op elkaar afgestemd voor een harmonieus en spannend effect.

Laat je ogen stralen

Met een Max Factor oogpotlood geef je contouren aan je ogen, waardoor ze extra opvallen. Maak je blik nog intenser met Max Factor oogschaduw en mascara. Wanneer je een zwart of bruin oogpotlood gebruikt, dan combineer je het gemakkelijk met vrolijke kleurtjes oogschaduw. Gebruik je een ijsblauw, zilver of goud oogpotlood, zorg dan dat deze meer opvalt door een lichte of juist donkere tint oogschaduw te gebruiken in een contrasterende kleur.

Gratis thuisbezorgd vanaf 20,-

Bestel je nieuwe Max Factor oogpotlood vandaag voor 23:59 uur en je kan het morgen al gebruiken om je ogen nog meer te laten opvallen. Bestel er direct een mooie oogschaduw, mascara of wenkbrauwpotlood bij, want bij bestedingen vanaf 20.- is de bezorging gratis.