Merken

Max Factor mascara

Max Factor mascara is het recept voor opvallende wimpers. Weinig maakt je oogopslag verleidelijker dan een laagje mascara van hoge kwaliteit. Max Factor mascara geeft je in een handomdraai vollere en ...

23 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Max Factor mascara

Je laat je ogen graag spreken. Lange, volle wimpers met een mooie krul geven je een open en verleidelijke blik. Daarom gebruik je graag mascara. Je bent altijd op zoek naar een variant die niet klontert en die lang blijft zitten. Max Factor mascara is van hoge kwaliteit en staat borg voor opzienbarende resultaten. Niet voor niets is het de keuze van veel sterren.

Wat voor wimpers wil je?

Lange, volle wimpers worden beschouwd als een van de zeven schoonheden. Jammer genoeg is niet iedereen hier van nature mee gezegend. Maar met Max Factor mascara kan iedere vrouw toch een verleidelijke oogopslag krijgen. Heb je wel lange, maar fijne wimpers? Dan kan je kiezen voor een volume mascara. Wil je graag zo opvallend mogelijke ogen? Probeer dan een Max Factor mascara die je het effect van valse wimpers geeft.

Al meer dan 100 jaar schoonheid

Al vroeg in de twintigste eeuw werd de eerste winkel voor Max Factor make-up opgericht. Eerst werd Max Factor make-up vooral gebruikt door filmsterren, maar vanaf eind jaren twintig gingen steeds meer vrouwen de make-up van dit populaire merk dragen. Nog steeds is dit merk wereldberoemd om zijn hoge kwaliteit en ruime keuze. Combineer je Max Factor mascara bijvoorbeeld met Max Factor eyeliner om je ogen nog meer te benadrukken.

Morgen mooiere ogen zonder in de rij te hoeven staan bij de drogist? Bestel je Max Factor make-up dan voor 23:59 uur bij wehkamp.