Merken

Max Factor eyeliner

Al duizenden jaren lang wordt er over de hele wereld eyeliner gebruikt. Max Factor bestaat (ietsjes) minder lang, maar is in de moderne tijd wel snel uitgegroeid tot een vertrouwd merk voor make-up. L ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Max Factor Eyeliner

Wanneer je in de spiegel kijkt, dan zie je vaak alleen je eigen tekortkomingen. Dat is nergens voor nodig! Je bent mooi zoals je bent, maar er zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden om jezelf nóg mooier te maken. Een beetje eyeliner doet bijvoorbeeld wonderen. Je ogen gaan stralen en krijgen meer zeggingskracht. Combineer de Max Factor eyeliner met Max Factor mascara. Deze make-up is perfect op elkaar afgestemd. Je ogen lijken meer open en krijgen zo een verleidelijke, sensuele uitstraling.

Waterproof of juist niet?

Waterproof Max Factor eyeliner blijft altijd goed zitten, zelfs als het regent of wanneer je tranen in je ogen krijgt van een ontroerend filmpje op YouTube. Je eyeliner loopt dan niet uit. Dit is een groot voordeel, maar tegelijkertijd een nadeel. Je hebt namelijk een speciale remover nodig om je gezicht 's avonds weer schoon te maken. De niet-waterproof Max Factor eyeliner is zachter voor je ogen, maar moet je misschien soms eens bijwerken.

Hoe nauwkeurig moet het zijn?

De vloeibare Max Factor eyeliner heeft een kwastje waarmee je uiterst nauwkeurig een lijntje zet. Max Factor heeft ook houtskoolvarianten die meer uitvloeien. Bij smokey eyes wil je liever een diffuus lijntje dat je laat vervagen en vervloeien in je oogschaduw. Ga je daarentegen voor een nude look, dan zet je een heel scherp, dun lijntje vlak langs je bovenste en onderste wimperrand. Kies vooral ook een tint die goed aansluit bij de natuurlijke kleur van je wimpers.