Merken

Max Factor

Ben je op zoek naar make-up voor een subtiele of elegante look? Of voor een dramatische avondlook? Met zijn rijke kleuren en unieke formules laat Max Factor je huid, ogen, nagels en lippen op hun mooi ...

192 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Max Factor

Je houdt van een huid zonder oneffenheden en met een natuurlijke look. De kleuren van je lippenstift en nagellak wissel je regelmatig af. Je laat je ogen stralen met een goede mascara en je beste schoonheidsgeheim is dat je nooit de deur uit gaat zonder goed verzorgde wenkbrauwen en nagels. De make-upartikelen van Max Factor hebben slimme formules die eenvoudig en precies aan te brengen zijn. Hiermee geniet je overdag of op een feestje van een onweerstaanbare uitstraling.

Hoogwaardige cosmetica

Max Factor ontwikkelt regelmatig nieuwe cosmetica-artikelen. Van dit merk is de make-up voor een mooie, egale teint heel geliefd, zoals de foundation die zich aanpast aan je eigen gelaatskleur. Dit merk heeft ook alle soorten cosmetica voor je ogen, wenkbrauwen en lippen: van eyeliner tot wenkbrauwgel en van oogschaduw tot lipgloss. De lippenstift blijft niet alleen lang zitten, maar is ook verzorgend en zacht voor je lippen.

Make-upartiest in Hollywood

Men zegt wel dat Max Factor de vader van de make-up is. Maksymilian Faktorowicz begon op achtjarige leeftijd als leerling bij een Poolse pruiken- en cosmeticamaker. Vanaf 1914 werd hij beroemd als make-upartiest in Hollywood. Hij vond dat glamour voor elke vrouw bereikbaar moest zijn en ontwikkelde zijn eigen cosmeticalijnen. Naast make-up van dit merk hebben wij ook Max Factor handverzorging. Hier vind je nagellak in klassieke kleuren en trendkleuren.

Max Factor bestellen bij wehkamp gaat eenvoudig en snel. Koop bij ons je vertrouwde cosmetica of probeer juist iets nieuws uit.