Merken

Max Factor

Ben je op zoek naar make-up voor een subtiele of elegante look? Of voor een dramatische avondlook? Met zijn rijke kleuren en unieke formules laat Max Factor je huid, ogen, nagels en lippen op hun mooi ...

208 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Max Factor lipgloss

Uitgenodigd voor een belangrijke avond, of heb je een date op het programma staan? Dan wil je er natuurlijk opperbest uit zien. Een streepje glamour om jou uit de massa te doen springen is in een dergelijke situatie niet verkeerd. Max Factor lipgloss is de geknipte lipgloss om dat doel te bereiken. Breng deze hoogwaardige lipgloss recht op de lippen of op jouw lipstick aan voor een mooie glans, een intrigerend mat effect of om meer volume aan je lippen te geven.

Verschillende soorten lipgloss

Max Factor lipgloss is van alle markten thuis. Er zijn dan ook tal van soorten lipgloss te bestellen bij wehkamp. Lipgloss die specifiek gericht is op een matte look, glanzende lipgloss en lipgloss voor een volumineus effect. Bijkomend voordeel? De hydraterende werking van lipgloss! Wil je naast een leuke look jouw lippen extra verzorgen? Zoek dan naar lipgloss met Argan-olie en vitamine E.

De juiste kleur voor jou

Max Factor lipgloss is lipgloss van een hoge kwaliteit die langdurig blijft zitten. Voor het beste effect moet je echter wel de juiste kleur kiezen. Een aanrader is om af te gaan op jouw eigen huidskleur. Een te groot verschil tussen huidtoon en lipgloss is eerder clownesk dan glamoureus. Voor een complete look vind je vast leuke dingen terug in het assortiment Max Factor make-up.

Max Factor lipgloss wordt door wehkamp razendsnel geleverd. Wat je vandaag bestelt hangt morgen al aan jouw lippen!