Merken

Mattel

Met Mattel speelgoed spelen de kleintjes de avonturen van hun filmhelden uit de Disney films thuis na. De kinderen spelen alleen of samen met anderen met hun Mattel speelgoed en creëren zo een fantasi ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Mattel spellen

Ben jij het ook zo zat dat iedereen altijd en overal maar met de neus boven een tablet of smartphone zit? Tijd om al die schermen aan de kant te leggen en met zijn allen aan tafel te gaan zitten. Met de leuke Mattel spellen lukt je dat binnen de kortste keren.

Klassiekers in een modern jasje

Mattel spellen heeft een leuke collectie bord- en kaartspelletjes. Zo zijn er verschillende varianten van UNO, het pestkaartspel waarbij je als eerste al je kaarten moet zien kwijt te raken. Naast het klassieke Scrabble is er ook een junior-editie en Scrabble met een twist. Haal nu nog maar eens snel de meeste punten. In de collectie spellen van Mattel zitten leuke junior-edities, reisspellen en nog veel meer om met het hele gezin van te genieten.

Spelletjesdag

Maak van de zondagmiddag een gezellige spelletjesdag met het hele gezin, met Mattel spellen voor alle leeftijden zoals UNO en Scrabble. Daarnaast zitten in het assortiment veel spelletjes voor kinderen. Omdat Mattel speelgoed maakt, weet het bedrijf wat er goed aansluit bij de belevingswereld van je kindjes. Die kennis gebruiken de ontwerpers om de spelletjes extra leuk te maken.

Vandaag bestellen, morgen spelen

Of je de Mattel spellen nu voor jezelf koopt of als cadeautje aanschaft, als je ze vandaag nog bestelt, dan staan ze morgen al bij je op tafel. Bij bestedingen vanaf 20.- is de verzending gratis.