Merken

Mattel

Met Mattel speelgoed spelen de kleintjes de avonturen van hun filmhelden uit de Disney films thuis na. De kinderen spelen alleen of samen met anderen met hun Mattel speelgoed en creëren zo een fantasi ...

26 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Mattel

Ook jouw (klein)kinderen zijn nieuwsgierig en willen de wereld ontdekken. Zij doen dit door te spelen en als volwassenen moeten wij dit heel serieus nemen. Spelen stimuleert immers hun fantasie, hun intelligentie en hun levenslust. Mattel gebruikt veel heldere kleuren om de kinderen aan te spreken en om ze spelenderwijs te leren de verschillende kleuren te onderscheiden en te herkennen. Door simpelweg met een autootje te spelen, oefenen peuters al om hun bewegingen steeds beter te coördineren.

Spelletjes spelen

Mattel heeft voor de kleintjes veel speelgoed dat geïnspireerd is op bekende Disney films. Mattel spellen zijn leuk om samen te spelen. Hierdoor leert je kind strategisch denken en samen spelen. Ook leert het kind dat je niet altijd kan winnen. Door samen met je kinderen een spel te spelen, bevorder je het gevoel van samen zijn en voorkom je dat de kinderen zich op een familiebijeenkomst gaan vervelen. Met een leerzaam spelletje Scrabble doe je de volwassenen ook een plezier.

Racebanen en meer

De Mattel racebanen ken je misschien nog van vroeger. Tegenwoordig spelen er niet alleen jongens, maar ook meisjes mee. Observeer goed waar de belangstelling van het kind ligt en dring nooit een speelgoedje op waar ze geen interesse in hebben. Zorg ook voor voldoende afwisseling in het speelgoed. Alleen al daarom is het goed dat kinderen af en toe bij vriendjes gaan spelen. Ze leren samen te spelen en ontdekken nieuwe mogelijkheden. Bestel daarom meteen iets nieuws van Mattel!