Merken
  • Home
  • Merken
  • Matinique sALE: Kostuums & colberts heren

Matinique sALE: Kostuums & colberts heren

Het chique Deense merk Matinique is opgericht voor de stijlvolle man die weet wat klasse is en het belangrijk vindt om goed gekleed de deur uit te gaan. De oprichter had een duidelijke visie: comforta ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Matinique herenkostuums

Voor een belangrijk sollicitatiegesprek, een formeel feestje of misschien wel dagelijks voor op kantoor: geen mannengarderobe is compleet zonder een fraai ogend herenkostuum. De met zorg ontworpen Matinique pakken passen bij een chic geklede jongeman, maar Matinique herenkostuums misstaan evenmin bij een oudere heer met een modieuze kledingstijl. Het Deense modelabel biedt namelijk een breed scala aan herenkleding dat tegelijkertijd casual én deftig oogt. Zo zien Matinique pakken er zowel met als zonder das luxueus uit.

In stijl in het zwart of blauw

Matinique herenkostuums zijn er in verschillende kleuren, waaronder zwart, donkerblauw en marineblauw. Matinique pakken zijn hoofdzakelijk gemaakt van wol en polyester, en in mindere mate lycra of elastaan. Sommige Matinique herenkostuums zijn geschikt voor de wasmachine, terwijl andere colberts of pantalons om chemische reiniging vragen. Matinique pakken zijn uiteraard pas compleet met een bijpassend overhemd. Neem daarom ook eens ons ruime assortiment Matinique herenoverhemden door.

Snel een herenkostuum in huis

Om er goed uit te zien in pak is het cruciaal om een pantalon en colbert in de juiste maat te dragen. Een te wijd pak ziet er slordig uit, terwijl een te strak herenkostuum ook nog eens zeer oncomfortabel zit. Bij ons op de site vind je Matinique herenkostuums in de maten 48 (M) tot en met 58 (4XL). Ook mannen met een maatje meer kiezen bij ons dus uit verschillende Matinique pakken. Met zoveel keus vind je eenvoudig een kostuum dat precies bij jouw stijl past.

  • Home
  • Merken
  • Matinique sALE: Kostuums & colberts heren