Merken

MasterLock

MasterLock doet haar naam eer aan, want als er iemand meester in sloten is, dan is dit merk het wel. MasterLock timmert al sinds 1921 aan de weg en levert kwaliteit tegen prima prijzen. MasterLock kan ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

MasterLock

Je hoort en leest regelmatig over inbraken in woningen en bedrijfspanden. Zeker in de vakantieperiode is het erg belangrijk om maatregelen te treffen die je huis veilig houden en je waardevolle bezittingen beschermen. Kies voor een van de oplossingen van MasterLock voor goede preventie. Voortaan denken dieven nog wel twee keer na voor ze je spullen meenemen.

Veelzijdige oplossingen

MasterLock denkt graag met je mee en heeft dan ook een ruim aanbod van artikelen die je helpen om je spullen veilig te bewaren of weg te zetten. Oplossingen zijn voor thuis, onderweg of op de zaak. Denk hierbij aan een kabelslot, een draagbare minisafe, geldkisten, maar ook een sleutelkluis en een brandwerende en waterbestendige documentenkoffer behoren tot de mogelijkheden. De materialen zijn uiteraard erg stevig en tegen een stootje bestand. De oplossingen van MasterLock zijn praktisch en eenvoudig overal toe te passen.

MasterLock kopen bij wehkamp

Uiteraard biedt wehkamp MasterLock aan en daarom shop je ook bij ons je producten van MasterLock beveiliging. Met de zoekfilters op de site vindt je snel wat je nodig hebt en gaat er geen kostbare minuut verloren. Ook wanneer je snel je bestelling nodig hebt, zit je bij ons goed. Bestel dan ook vandaag voor 23:59 uur en je bestelling wordt de volgende dag al bezorgd.