Merken

Marvel

Marvel speelgoed brengt de films, tekenfilms en strips van Marvel helemaal tot leven. Laat je kind spelen met Iron Man, Captain America en de Hulk en laat ze verhalen verzinnen om de wereld te redden. ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Marvel speelgoed

’Mam! Kijk, ik ben Captain America!’ en hup, daar rolt weer een pannendeksel door de kamer die dienst moet doen als het onverwoestbare schild van de Marvel superheld. En dat terwijl je nu juist die deksel nodig had om de aardappels te kunnen koken… Met de fantasie van je kind is niets mis, maar het spel wordt natuurlijk extra leuk met echt Marvel speelgoed.

Actiefiguren & verkleedsets

Of je kind nu zelf Iron Man wil zijn of liever met een actiefiguur van zijn favoriete superheld door de kamer vliegt, in de collectie Marvel speelgoed vind je zowel actiepoppen als Marvel verkleedkleding terug. De populaire helden War Machine, Captain America, Black Panther, Iron Man, Hulk, Falcon en natuurlijk Groot zijn allemaal in de collectie vertegenwoordigd.

Lekker samen spelen

Marvel speelgoed prikkelt de fantasie van je zoon of dochter en laat ze zo allerlei avonturen beleven, gewoon op het balkon, in de achtertuin of in de woonkamer. Bedenk eens een mysterie voor ze of verkleed de Barbie van je dochter als een superheldin, zodat broer en zus samen kunnen spelen. De verkleedkleren zijn ideaal voor carnaval, Halloween of een verkleedfeestje.

Vandaag bestellen, morgen spelen

Bestel het Marvel speelgoed vandaag voor 23:59 uur bij ons en ze vliegen razendsnel naar je huis. Vandaag bestellen is morgen namelijk al ontvangen. Ideaal als je snel een cadeautje nodig hebt. Bestellingen vanaf 20.- worden gratis thuis bezorgd. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan mag je je bestelling altijd ruilen.