Merken

Maruti sALE: Damesmode

Maak van je voeten echte blikvangers met de trendy Maruti enkellaarsjes. De leuke enkellaarzen van dit Nederlandse merk vallen op door hun bijzondere prints en ontwerpen. Maruti enkellaarsjes zijn ver ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Maruti Dames schoenen

Wie kent dat niet: het leven is druk en je maakt toch best wat kilometers op een dag. Dankzij Maruti damesschoenen kun je dat gelukkig in stijl doen. Heb je geen zin om je op te tutten voor het schoolplein of voor een gang naar de supermarkt? Dat is geen enkel probleem, want met Maruti damesschoenen waardeer je je oude spijkerbroek in een enkel ogenblik op. Ook voor bij korte of lange dames rokken met een mooie maillot.

Haar op leer

De signatuur van Maruti damesschoenen is het materiaal. Voor de meeste schoenen in de collectie is haar (koeien) op leer gebruikt. Een dieren- of fantasieprint maakt het vervolgens af. Comfort is belangrijk bij Maruti damesschoenen. Dat betekent dat de schoenen laag zijn, of een blokhak hebben die niet al te hoog is. Draag dus gerust Maruti boots of schoenen als je privé of voor je werk veel loopt of staat. Je voeten worden prima ondersteund.

Avondje uit

Maruti damesschoenen hebben een artistieke uitstraling. Daarom zijn ze behalve voor overdag ook heel geschikt voor een avondje uit. Ze zijn perfect voor in de jazzclub, of voor een lange tocht langs kroegen en terrassen met manlief of vriendinnen. Zulke multifunctionele schoenen moet je zeker niet laten lopen. Koop daarom nu je Maruti damesschoenen bij wehkamp. Je bestelt zonder risico, want retourneren is gratis. En passen doe je lekker thuis op je gemak!