Merken

Maruti

Nederland is een land dat al decennialang internationaal bekend staat om architectuur, industrieel design en natuurlijk ook mode. Maruti is een schoenenmerk dat zich toelegt op het ontwerpen van hoogw ...

15 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Maruti

Ook al heb je het druk met gezin en werk, je wil toch niet je eigenheid verliezen. Zoek naar je stijl, en laat zien wie je bent door je keuze voor exclusieve Maruti schoenen. Deze bijzondere schoenen combineer je eenvoudig met een basisgarderobe. Met een paar Maruti schoenen onder een zwarte broek en coltrui heb je de allure van een filmster uit de jaren 60. Combineer ook eens met een rok, jurk, blouse of broek in verschillende grafische printen.

Materialen en prints

De makers van Maruti gaan zorgvuldig te werk. Zij wassen het leer, wat een subtiel verloop in de kleur veroorzaakt. Hierdoor is elk paar Maruti schoenen uniek. Karakteristiek binnen het assortiment is de Gimlet-stijl waarbij de ontwerper haar-op-huid gebruikt als materiaal. Hier gaat vervolgens een dieren- of fantasieprint overheen. Sommige van de Maruti dames enkellaarzen hebben bijvoorbeeld een levensechte panterprint. En dankzij de ergonomische vormgeving van de zolen en hakken loop je er ook nog eens zo soepel als een panter op.

Makkelijk en comfortabel

Heb je genoeg van die eeuwige sneakers? Maruti schoenen zitten minstens zo lekker. Ze zijn ideaal voor mensen die veel staan of lopen op het werk of met de kinderen. In deze schoenen val je echt op, zodat ze zelfs onder een bedrijfsoutfit of je oudste kloffie laten zien wie je bent.

Maruti bestellen bij wehkamp gaat makkelijk en snel. We bezorgen de schoenen gratis bij je thuis, en wanneer ze niet passen retourneer je zonder kosten.