Merken

Mart Visser

Ja, je ziet het goed. Mart Visser van de Mart Visser vloerkleden is dezelfde als onze bekende modeontwerper. Natuurlijk vind je ook bij wehkamp het nieuwste assortiment vloerkleden van onze nationale ...

10 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Mart Visser

Jij bent iemand die van kwaliteit houdt en ook graag in je eigen huis wat cachet toevoegt om je eigen gevoel voor stijl en klasse te weerspiegelen. Een vloerkleed dat aan deze vereisten voldoet, vind je bij Mart Visser. Zijn unieke stijlgevoel stelt hij ten dienste van eenieder die dat kan waarderen. Klasse is immers niet iets wat je iemand op kan dringen. Laat jij zien wie je bent met zo'n prachtig hoogpolig kleed, met of zonder dessin?

Nuances en balans

Het kenmerk van de collectie van Mart Visser is een rustige, bijna Zen-achtige beschaving met een uitstraling van luxe en duurzaamheid. Bij de Mart Visser grote vloerkleden vinden we unikleurige kleden die door de vleug juist allerlei kleurnuances laten zien in een harmonieus samenspel van licht en richting. Het kleurenpalet is samengesteld uit de elementen aarde, water, lucht en vuur. Kies je een roestrood kleed of gaat je voorkeur uit naar een donkerbruine grondkleur?

Mart Visser bij wehkamp

Een collectie bij wehkamp is voor Mart Visser de gelegenheid om zijn werk op een betaalbare wijze onder de aandacht van het grotere publiek te brengen. Een stijlvol huis is een huis waarin jij je optimaal kan ontwikkelen. Harmonie is nodig voor evenwicht en groei. Komt Mart Visser ook bij jou thuis?

Wehkamp besteedt de grootste aandacht aan het transport van jouw vloerkleed. We doen het snel, maar ook goed. Bezorgen is gratis, net als retourneren binnen 30 dagen.